Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (42)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Datorväskor & datorfodral

    För att kunna transportera sin dator eller laptop behövs en datorväska som är skön att bära och samtidigt skyddar innehållet från stötar och regn. Om du vill ha händerna fria är det smart med en datorryggsäck eller en datorväska med axelrem. Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av tidlösa, snygga och praktiska datorväskor och datorfodral för både dam och herr. Här finns modeller för den som går, cyklar eller tar sig till jobbet på annat sätt från kända märken som till exempel Sandqvist, Arc’teryx, Fjällräven och The North Face.

    Datorväskor & datorfodral för arbete & skola

    För den som bär sin laptop fram och tillbaka mellan jobb/skola och hemmet blir det snabbt tungt. Kanske har du en bit att pendla och gärna tar med både en termos med frukostkaffe och en matlåda till lunch? En vattenflaska och en extra tröja kanske också ska få plats. Om du känner igen dig i det här är det viktigt att du väljer en rymlig och stor datorväska där allt får plats, det är inte bra för vare sig väskan eller dina saker att bli hoptryckta. Ju tyngre din väska blir och ju längre du ska bära den, desto viktigare är det att den är ergonomisk så att belastningen blir rätt. Det finns många stora datorväskor i vårt sortiment med många fack där du kan sortera dina tillhörigheter på ett bra och överskådligt sätt, det finns också smidiga datorfodral som du lätt kan lägga i en väska som du redan har hemma.

    Datorväskor & datorfodral för cykel

    Den som cykelpendlar vet hur viktigt det är att bära på ett bra sätt så att cyklingen blir säker. Bär dina saker i en cykelväska eller på ryggen i en smidig vattentät ryggsäck. Många som cyklar till jobbet gör det året runt oavsett väder och om du tillhör en av dem är det viktigt att du skyddar dina tillhörigheter så att de inte blir blöta om det skulle börja regna. Många av våra datorväskor är vattentäta eller vattenavvisande, vilket gör att du kan cykla även om regnet öser ner.

    Datorväskor & datorfodral hos Naturkompaniet

    Visste du att Kånken finns som laptopväska? Kånken Laptop är en hel serie av fina Kånken-modeller som är speciellt anpassade för att skydda din dator. Välj mellan 13 tum, 15 tum, 17 tum och massor av fina klassiska färger och färgglada mönster, flera med fina detaljer i läder. Förutom Fjällrävens Kånken Laptop finns i vårt sortiment även laptopväskor i slitstark canvas, modeller som är perfekta kabinväskor att ha som handbagage på flyget och mycket mer.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (42)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress