Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (35)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Datorryggsäckar

    För den som studerar eller jobbar och behöver transportera sin laptop ofta, kanske varje dag, är det viktigt att hitta en bra datorväska eller en ryggsäck med datorfack som gör det lätt och smidigt. Det är ergonomiskt bra att bära datorn på ryggen, dessutom håller du armarna fria. Datorryggsäckarna i vårt sortiment har ofta vadderade fack, vilket både är praktiskt och säkert. Vadderingen skyddar din dator från stötar samtidigt som den exakta placeringen gör att du alltid vet var du har den. Dessutom blir det extra svårt för någon att stjäla den.

    Datorryggsäckar & ryggsäckar med datorfack för arbete & skola

    Vad behöver du ha med dig till skolan eller jobbet? Välj en datorryggsäck i en storlek som passar dig. Det kanske räcker med en liten datorryggsäck om du bara behöver få plats med datorn, en laddare, lite sladdar, en banan och en varm mössa. För den som vill kunna ha med en vattenflaska eller termos, matlåda, extra tröja eller regnställ är det bättre att välja en stor modell. Ska du träna efter jobbet? Välj då en datorryggsäck med gott om plats för träningskläder och handduk. Kom ihåg att det alltid är bäst att välja en lite större väska än att tvinga ihop dragkedjan för att du packat för mycket. Om du stänger din ryggsäck med våld kommer till slut dragkedjan att gå sönder.

    Datorryggsäckar för cykel

    Den som cyklar ofta, kanske cykelpendlar, vill gärna ha en ryggsäck som både sitter bra på ryggen och som tål regn. Hos oss hittar du datorryggsäckar och cykelryggsäckar som är vattenavvisande eller vattentäta. Ibland är hela ryggsäcken vattentät, ibland är det bara laptopfacket som är vattentätt.

    Datorryggsäckar för resa

    För den som reser mycket i sitt jobb är det perfekt att bära sin packning på ryggen. Med en lagom stor datorryggsäck är alla saker på sin plats. Tack vare att det ofta både finns bärhandtag och höftbälte går det att variera sätt att bära på om det skulle behövas. Det är lätt att få plats med en datorryggsäck både på tåget och i bussen. På flyget är en datorryggsäck det perfekta handbagaget – bra att kunna ha händerna fria på flygterminalen.

    Datorryggsäckar för barn & ungdomar

    Många barn och ungdomar behöver ta sin laptop fram och tillbaka mellan hemmet och skolan varje dag, oavsett om de går på universitetet eller är yngre. Se till att ditt barn bär på ett bra sätt genom att köpa en datorryggsäck eller en ryggsäck med datorfack. Om ditt barn har lite svårt att hålla reda på sina saker är det också bra med ett fack för just laptop, då är den svårare att glömma kvar i skolan när läxan behöver göras på kvällen. Komplettera med olika fodral för allt annat som ska få plats. Tips: välj en riktigt snygg och slittålig modell så kommer ryggsäcken även att användas till träningen och övernattningen hos kompisen.

    Bär datorn på ryggen – fler tips

    I vårt sortiment av datorryggsäckar finns olika storlekar i modeller som passar både herr, dam, ungdomar och barn. För den som behöver bära med sig två datorer finns extra datorfodral att köpa. Komplettera gärna med ett regnskydd om du väljer en ryggsäck som inte är vattentät. Vill du ha dina värdesaker lätt tillgängliga? Bär dem i en midjeväska så har du full kontroll. Datorväskor & datorfodral kommer i en mängd modeller, ta god tid på dig innan du väljer den som passar dig allra bäst.

    Läs mer
    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (35)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress