Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Skidor

    När snön äntligen kommer längtar vi ut! Det finns många sätt att åka skidor på och det finns något för alla. Ta med familjen på en heldag i spåret med matsäck, eller kasta dig utför pisten tillsammans med bästa kompisen. I vårt sortiment hittar du allt för både turskidåkning och alpin skidåkning, från nybörjare till erfaren åkare.

    Skidor & pjäxor paket

    Just nu erbjuder vi 10% rabatt vid köp av pjäxor och skidor vid samma tillfälle! Skidpaket 10% rabatt

    Skidor för turskidåkning

    Ljudet att skidorna mot snön och den kalla luften i lungorna, det är inte svårt att förstå varför turskidåkning är så omtyckt. Det är inte bara bra träning för hela kroppen, utan också en naturupplevelse. Det är en fantastisk upplevelse att skida över fjället, men det går också alldeles utmärkt att skida nära där du bor. För den som har barn är turskidåkning en perfekt sysselsättning som redan 3-åringar brukar klara av utan större problem, se till att det blir en lite lagom lång tur bara. Mindre barn kan också följa med, det finna flera modeller av fjällpulkor och tillbehör där både barn och packning får plats. Gå igenom din utrustning innan du ger dig ut så att allt är i ordning, hos oss hittar du allt du behöver för att vara redo för vinterfjället.

    Skidor för alpin skidåkning

    Har du en skidresa inbokad till Åre, Sälen, Branäs, Åmål, Alperna eller har en skidbacke nära dig? Vilken lycka! Vi får ofta frågan ”Är det svårt att åka skidor?” och svaret på den frågan är att skidåkning går att anpassa så att de passar alla. Se till att åka på ett säkert sätt som känns tryggt. För den som åker off pist eller annan mer avancerad alpin skidåkning är det ett måste att tänka på lavinsäkerhet. Gå igenom din utrustning redan idag så att du vet att allt är i ordning, hos oss hittar du det mesta du kan behöva för alpin skidåkning.

    Skidor för jakt

    För att kunna jaga på vintern ställs det speciella krav på dina skidor för att du ska kunna ta dig fram lätt och tyst. Bland våra turskidor finns flera modeller som passar bra för jakt från bland annat Åsnes. Var noga med att välja en skida utan stålkant om du jagar med hund, en stålkant kan råka skada hunden.

    Läs mer
    Filter
    21 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress