Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Snöskor

    Förläng vandringssäsongen med ett par snöskor. Magin i att nästintill ljudlöst kunna ta sig fram på djup snö är oslagbar. Snöskor ger en fantastisk frihetskänsla och ett måste om du vill vandra på vintern i områden med mycket snö. Det går inte lika snabbt som på skidor, men å andra sidan har du händerna fria om du väljer att gå utan stavar. Hos oss hittar du klassiska snöskor med säkra och stabila grepp i alla typer av väder och snöförhållanden.

    Snöskor hos Naturkompaniet

    I vårt sortiment hittar du ett noga utvalt sortiment av marknadens bästa snöskor. Några av våra modeller är utrustade med smarta justeringsmöjligheter som t.ex. hälhöjare som underlättar vandring uppför backen då de minskar trötthet i vadmusklerna, och stötdämpande system som ger lätt, smidig och tyst gång. Våra snöskor är av mycket hög kvalitet och kommer från Atlas och TSL.

    Vilka snöskor ska jag välja?

    Välj snöskor efter hur du ska använda dom. Vissa snöskor är anpassade efter djup och lös snö. De har större och har en större yta mot snön än andra snöskor, vilket gör att bärigheten ökar. De mindre allroundmodellerna är lättare, men har inte samma bärighet. Med de mindre snöskorna kan du gå på snö om den inte är för mjuk eller lös. Det går också bra att gå på hårda underlag som till exempel is med dem. Välj ett par snöskor som är bekväma och sköna att vandra i och vara lätta att ta på och av efter behov. Tänk efter vad som är viktigt för dig. Om du ska gå på isiga underlag är ett bra stegjärn viktigt. En ställbar häl är praktiskt om du ska vandra uppför eller om du snabbt behöver justera snöskon efter din sko. Välj rätt vandringsstrumpor för maximal komfort.

    Snöskor med olika funktioner

    • Utrustade med hälhöjare för minskad trötthet i vadmuskeln
    • Passar alla olika snöförhållanden
    • Ljud- och stötdämpare
    • Bra och säkra grepp
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress