Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Skidjackor dam

    Visst är det något särskilt med skidåkning? Knastret från snön, den bitande kylan, adrenalinet… Men för att kunna njuta av skidsemestern fullt ut behöver din skidjacka ha vissa egenskaper. Här har vi samlat de skidjackor för dam som uppfyller våra höga krav. Alpinåkning eller bara häng i snön – oavsett vilket, så har vi skidjackan du söker.

    Skidjacka för dam – så väljer du rätt

    Först av allt ska en skidjacka vara vindtät. Vid höga farter i backen gör sig köldeffekten påmind och du vill ha en skidjacka som håller kölden borta, så att du behåller värmen med lager-på-lager-principen under. Här lämpar sig en skaljacka eller skidjacka, snarare än en riktigt varm vinterjacka; du håller värmen, men behöver inte bli obehagligt varm när du anstränger dig. Komplettera din skidjacka med ett bra underställ i ull under de kallaste dagarna. Du bör också se till att din skidjacka är vattentät, har tejpade sömmar, snölås i midjan och på ärmsluten, material som andas och att jackan har ett värmande foder.

    Skidjackor gjorda med äventyr i åtanke

    I vårt stora sortiment av skidjackor för dam kommer de från tillverkare som är kända för sin höga kvalitet och smarta funktioner. Eller vad sägs om namn som Arc'teryx, Tierra och Houdini? Det här är slittåliga skidjackor, som är vind- och vattenavvisande med Gore-Tex membran, god ventilationsförmåga och fiffiga funktioner så som liftkortsficka. Med andra ord, här hittar du den skidjacka som är redo för ditt alpina äventyr.

    Naturkompaniets skidjackor för dam:

    • Tekniska material och smarta funktioner
    • Vind- och vattentäta
    • Tejpade sömmar och god ventilationsförmåga
    Spana in alla våra skidkläder för dam, herr och barn.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress