Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (68)
    Gore-Tex
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Byxor herr

    Det är ingen slump att vi har ett så brett sortiment av byxor för herr. Att ha sköna, bra byxor som passar till det du gör är viktigt för att du ska känna dig bekväm och få en bra upplevelse. Hos oss hittar du friluftsbyxor herr med många fickor och smarta funktioner, och även byxor för specifika aktiviteter som jakt och fiske. Vi erbjuder också ett brett sortiment av byxor för vardag och resa i en mängd olika material och modeller.

    Byxor för herr för friluftsliv

    Ett par friluftsbyxor hör till basgarderoben för den som ofta är ute i skog och mark, men även för den som fjällvandrar. Friluftsbyxor är också ett bra arbetsplagg för den som behöver ha ett par slittåliga byxor med många fickor. Bland våra mest populära vandringsbyxor finns några av Fjällrävens friluftsbyxor som Fjällräven Keb Trousers och Fjällräven Vidda Pro Trousers. De passar bra året runt, men det finns även fodrade friluftsbyxor för vinter och kylig höst. Vissa modeller finns i färger som passar för jakt, som grön och kamouflage.

    Ett brett sortiment av byxor för herr hos Naturkompaniet

    Oavsett om du söker ett par tunna resebyxor i linne eller hampa, ett par tekniska skidbyxor eller ett par mjuka vardagsbyxor i manchester så kommer du att hitta bra alternativ hos oss. Här hittar du välkända märken där kvalitet och funktion alltid är i fokus. Hos oss hittar du bland annat:

    • Friluftsbyxor. Slitstarka byxor som ger god rörelsefrihet i material som både skyddar mot snår och släpper ut överskottsvärme. Många av friluftsbyxorna i vårt sortiment har många smarta fickor, extra ventileringsmöjligheter, extra förstärkning på utsatta ställen och plats för knäskydd.
    • Zip off-byxor. Det smarta alternativet för vandring under svensk sommar när både väder och aktivitetsnivå skiftar. Med ett enkelt grepp kan du ta av en bit av byxbenet så att dina långa byxor förvandlas till ett par shorts.
    • Skidbyxor. Vi är många som älskar både turskidåkning och alpin skidåkning och i vårt sortiment hittar du gott om modeller oavsett vilken skidåkning du gillar bäst. Välj bland märken som Tierra, Norröna och Marmot.
    • Träningsbyxor. Upptäck våra träningsbyxor som passar för både löpning och gym, många av dem är i snabbtorkande material.
    • Regnbyxor och skalbyxor. Välj mellan byxor i Gore-Tex och andra vattentäta material, det finns ofta i set med en tillhörande jacka.
    Läs mer
    Filter
    229 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress