Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Ett grönare val
    • (36)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Västar

    En väst är ett mångsidigt och skönt plagg som skyddar och värmer kroppen där det behövs som mest samtidigt som den ger full rörelsefrihet åt armarna. För friluftsälskare har västen blivit ett ovärderligt plagg såväl ute på fisketuren som när tältet ska sättas upp. Välj en tunn väst att ha under jackan som ett extra värmande lager, eller en tjockare väst med tåligt yttertyg och många fickor.

    Västar i flera olika storlekar

    VI är många som har upptäckt västen och alla dess fördelar. Tack vare att västen är ett ärmlöst plagg stör det inte dina rörelser alls, och det är otroligt praktiskt med ett par extra fickor. Välj en väst som passar när du är ute med din häst eller hund, perfekt med extra fickor för allt du behöver ha nära till hands. En väst passar alla typer av friluftsliv men även löpning, cykling, träning, orientering och mer högpulsaktiviteter. Hos oss hittar du ett stort utbud av väl utvalda västar dam, västar herr och västar barn av märken som Patagonia, Barbour och Fjällräven.

    Värmande västar i olika material

    En tunn väst förlänger säsongen för dina favoritplagg. En tunn dunväst, ullväst eller fleeceväst under jackan eller kappan på väg till jobbet ger gott om extra värme när kylan slår till. Dun tar nästan ingen plats alls i packningen och en tunn dunväst är perfekt att ta med i ryggsäcken när du ska ut och vandra. En tunn dunväst värmer mycket trots att den är så lätt och den är otroligt skönt att kunna ta fram under pausen när man är lite mer stilla. Dunvästen är ett perfekt plagg att ta med för den som gillar lättviktsvandring, men även för den som är ute på kortare utflykter i skogen. Ull värmer gott och andas skönt, vilket gör ullvästen till ett skönt mellanlager. Komplettera ditt ullunderställ med en ullväst och du har ytterligare en dimension av värme att ta till när det behövs. Fleecevästen har ofta praktiska fickor och kan bäras både som yttre lager och som mellanlager. Fleece är mjukt, följsamt och tåligt.

    Västar för jakt & fiske

    Västens egenskaper är extra uppskattade av den som gillar jakt och/eller fiske. Tack vare att västen ger så stor rörelsefrihet åt armarna och dessutom har många fickor för allt som behöver vara nära till hands är västen perfekt för jägare och fiskare. En jägare väljer gärna en vädertålig väst i ett tyst material i en färg som gör det möjligt att ta sig fram i terrängen utan att märkas för mycket. Färger som ofta förekommer på västarna är grön, svart, brun och beige. En väst av den här typen är ett perfekt komplement till dina arbetskläder om du är ute mycket när du jobbar. En fiskare har ofta mycket specifika önskemål och därför erbjuder vi ett sortiment av väl utvalda fiskevästar.

    Läs mer
    Filter
    Ett grönare val
    • (36)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress