Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (28)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Fodrade västar

    En fodrad väst är ett riktigt smidigt och mångsidigt plagg som håller dig varm där det behövs som mest. Den fodrade västen kan användas både som värmande ytterplagg eller som ett skönt mellanlager. Hos oss hittar du fodrade västar till både dam, herr och barn i många olika modeller, material och färger. Upptäck sköna dunvästar, Fjällrävens västar, klassika Barbours västar och många fler.

    Fodrade västar för friluftsliv & outdoor

    En kylig höst- eller vinterdag ger den fodrade västen skön värme och samtidigt stor rörelsefrihet åt armarna när du ska hugga ved, hälla upp kaffe från termosen eller göra upp en brasa. Västen ger gott om möjligheter och du väljer själv hur mycket kläder som behövs under, västen är ett riktigt bra plagg när man klär sig i lager-på-lager. Om det är kallt och risk för regn är det smart att ha ett ullunderställ underst, en fleecetröja eller stickad tröja över det och sedan den fodrade västen. Ha en skaljacka nära till hands om det skulle börja regna, eller en tjockare jacka utanpå västen om det är riktigt kallt.

    Fodrade västar från Barbour

    Tidlösa Barbour förknippas ofta med den engelska landsbygden med hästar och jakt. Barbour är noga med att deras kollektioner passar ihop på ett bra sätt, är väl genomtänkta och att plaggen kompletterar varandra på ett bra sätt. Västen är ett plagg som passar perfekt både till jakt och ridning och Barbour erbjuder ett riktigt bra sortiment som både går att bära som ytterplagg eller under en jacka eller kappa. Här finns bland annat quiltade västar i grönt, blått, svart och vitt – både långa och korta.

    Fodrade västar i fleece

    För den som ofta fryser på jobbet och söker en fodrad arbetsväst kan den fodrade fleecevästen vara ett bra alternativ. Den värmer mycket trots att den är lätt och har ofta praktiska fickor. En fleeceväst tål ganska mycket slitage, torkar snabbt om den råkar bli blöt och är lätt att tvätta. Det finns olika varianter av fleece som ger olika känsla. Tunnare fleece, pile eller tjock teddyfleece. Komplettera med en varselväst (reflexväst) om du är ute när det är mörkt.

    Läs mer
    Filter
    61 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress