Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Fleecevästar

    En väst är ett mångsidigt plagg som kan användas på många olika sätt. Använd den som ett extra värmande lager under jackan eller som ett skönt ytterplagg där armarna får full rörelsefrihet. Hos oss hittar du snygga fleecevästar som är så sköna att du kommer använda dom till allt. Välj bland högkvalitetsmärken som bland annat Fjällräven, Patagonia och Barbour.

    Fleecevästar för friluftsliv & vardag

    Packa med en fleeceväst i ryggsäcken nästa gång du ska på vandring, jakt, ridtur, fiske eller på annat sätt vara ute i skog och mark. En fleeceväst är lätt och tar väldigt liten plats i packningen, men är ett välkommet extra värmande lager om det skulle bli lite kyligt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av fleecevästar för dam, herr, barn och junior.

    Vad är fleece gjort av?

    Fleece, teddy, teddyfleece, pile – olika namn på fleece beroende på strukturen, men vad är fleece egentligen? Är fleece polyester? Fleece är ett lätt, mjukt och skönt material som tagit en naturlig plats i de flestas garderob. Visst är ull ett miljövänligare alternativ (det finns faktiskt något som kallas för ullfleece!), men fleece har flera bra egenskaper ur ett hållbarhetsperspektiv om man väljer fleeceplagg med omsorg.

    Är fleece miljövänligt?

    De flesta fleecevästar i vårt sortiment är gjorda av återvunnen polyester och här syns certifieringar som till exempel Bluesign®. Återvunnet material är bra ur miljösynpunkt, men vi det viktigaste ur hållbarhetssynpunkt är att vi använder varje plagg länge. Till vårt sortiment av fleecevästar väljer vi noga ut modeller som håller länge och är av hög kvalitet så att de släpper ut minsta möjliga mängd mikroplaster. Tvätta alltid dina syntetplagg i en tvättpåse som filtrerar bort mikroplaster, som till exempel Guppyfriend gör.

    Bland fleecevästarna för dam & herr i vårt sortiment:

    • Återvunnen polyester
    • Långa fleccevästar som går ner över baken
    • Tunna, smidiga fleecevästar som är lätta att ta med
    • Tjocka fleecevästar med praktiska fickor
    • Hoodie-modeller med huva
    • Färger som svart, brun, blå, vit, beige och grön
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress