Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Dunvästar

    Kan dunvästen vara det mest användbara plagget i garderoben? Ett skönt, värmande lager som håller armarna fria. Dunvästen går att använda både som ytterplagg och som ett extra värmande lager under skaljackan. Det är också praktiskt med några extra fickor. Hos oss hittar du ett stort utbud av riktigt sköna dunvästar från bland annat Patagonia, Fjällräven och Arcteryx.

    Dunvästar för friluftsliv

    Dun är ett fantastiskt naturmaterial som värmer mycket trots sin låga vikt. För den som söker ett värmande plagg till lättviktsvandringen eller annan friluftsaktivitet där varje gram spelar stor roll är en tunn dunväst ett bra alternativ. Dunvästen är lätt att packa ner och tar liten plats i ryggsäcken, men ger mycket extra värme när det behövs och där det behövs. En tjockare dunväst är ett skönt alternativ till dunjackan när det inte är så kallt ute. En tjock dunväst ger behaglig värme och gott om extra förvaring, men låter armarna röra sig fritt. Rörelsefriheten med väst är ett extra plus för den som gillar fiske, jakt, fågelskådning eller annan aktivitet där armarna har en central roll.

    Dunvästar för både stora & små

    Oavsett om du söker en tjock dunväst med gott om fickor för nästa fisketur, en lätt dunväst att packa ner som reserv i ryggsäcken, en tunn dunväst som får plats under kavajen på väg till jobbet, en lång dunväst med huva som skyddar extra när du är ute och går med hunden eller ett extra värmande lager till ditt barn som älskar att vara läääänge i pulkabacken så har vi många modeller att välja mellan för alla åldrar.

    Hur tar man hand om en dunväst?

    En dunväst kan hålla riktigt länge och blir en uppskattad kompis under många äventyr. Men för att den ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att den blir tvättad på rätt sätt. En dunväst tvättas likadant som man tvätta dunjacka och det går oftast alldeles utmärkt att tvätta den i en vanlig tvättmaskin, men i låg temperatur. För att dunvästen ska bli fluffig och dunet fördela sig jämt är det bra att torktumla den. Läs tvättrådet noga, alla dunvästar är olika och det kan skilja mellan olika modeller.

    Bland dunvästarna i vårt sortiment

    • Långa och korta modeller
    • Många färger som röd, grön, brun, beige, svart, blå, orange
    • Tunna, lätta, smidiga, packbara dunvästar som kan följa med överallt. Inte bara smart för den som lättviktvandrar eller på andra sätt jagar gram, även perfekt för den som spelar golf att ha med i golfbagen.
    • Tjocka, varma, fluffiga dunvästar med gott om fickor. Perfekta dunjackor för till exempel jakt och fiske.
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress