Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (13)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Tillbehör ryggsäckar

    Utrusta din ryggsäck med smarta tillbehör för att optimera din vardag och dina äventyr. Här hittar du ryggsäckstillbehör som kompletterar och underlättar packning, reservdelarna du behöver för att laga ett trasigt spänne och reflexer som ökar säkerheten under mörka årstider.

    Tillbehör för ryggsäcken till resa & friluftsliv

    Oavsett om du ska ut på en längre vandring, ge dig ut på en tågluff, backpacka eller packar ryggsäcken för en resa långt bort är det bra att planera packningen noga. Att packa vandringsryggsäcken smart gör att du lättare hittar det du behöver även om du skulle behöva få fram något snabbt i ösregn eller mörker. Hos oss hittar du massor av smarta förvaringslösningar som gör det lättare att hitta i packningen. Packa i packpåsar & packkuber, gärna i olika färger, så får du full kontroll på var allt ligger och skyddar dessutom dina saker. Välj drybags om du ska vistas i en miljö där det finns risk för regn eller i blöta miljöer som till exempel vid fiske eller kanotpaddling. Var inte bara noga med hur du packar inne i ryggsäcken, tänk också på att det kan vara bra att skydda den med en flight bag om du ska resa med tåg, buss eller flyg.

    Tillbehör för ryggsäcken till jobb & skola

    Vi är många som pendlar till arbete eller skola varje dag och har med oss allt som behövs under dagen på ryggen. Genom att planera och organisera din ryggsäck hittar du lättare snabbt det du behöver. Du skyddar också dina saker från att skavas mot varandra. Här hittar du bland annat:

    Tillbehör för Kånken ryggsäck

    Om du är en stolt ägare till någon modell av Kånken finns det många tillbehör som är gjorda i samma material och passar precis i mått och stil. Det finns bland annat en insats som du kan sätta i din Kånken som ger dig flera fickor och säker förvaring av papper. Det finns också sittunderlag att köpa till Kånken (även till Kånken Mini) om du skulle ha råkat tappa det som följde med, eller om du helt enkelt vill ha två sittunderlag med dig. Till både Kånken och Kånken Mini finns också regnskydd som passar perfekt och som ihoppackade knappt tar någon plats alls. Det finns också smarta bröstremmar som kan fästas på Kånken eller Kånken mini, ett bra sätt att göra ryggsäcken lättare att bära. Upptäck också pennfodral, kortfodral, gear bags och nyckelringar med samma fina Kånken Fjällräven-logga på – samt de praktiska insatserna för kamera som snabbt förvandlar din Kånken eller Kånken Mini till en kameraryggsäck.

    Läs mer
    Filter
    189 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress