Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Bärstol barn

    Låt ditt barn upptäcka naturen med dig, att vandra med barn ger otroligt mycket! Ersätt din vanliga ryggsäck med en bärstol, skönt både för barnet och för dig. I barnstolarna i vårt sortiment från bland annat Thule och Osprey sitter barnet säkert och så skönt att det ofta somnar när det gungar fram på din rygg. Ta med hela familjen på såväl stora som små äventyr, upptäck våra barnbärstolar här nedan. 

    Bärstolar för barn för friluftsliv

    Med en bärstol för barn bär du lätt och säkert med dig en liten äventyrare på ryggen. En bärstol är ergonomisk både för dig och barnet med rejält bärsystem och justerbar sits med vadderad sele. Här sitter barnet som en kung/drottning och det är lätt att ge det ett grässtrå eller en kotte att titta på medan ni går. Flera av modellerna ger möjlighet till lite extra packning, perfekt för handskar & vantar barn, vattenflaska barn och annat som är bra att ha nära till hands. Att ha sitt barn i huvudhöjd gör det lätt att prata om allt ni ser och hör, samt att ha full koll på barnet: Vad är det för fågel som låter? Är du hungrig? Vill du höra en sång så kanske du somnar?

    Bärstolar för barn i alla åldrar

    Det är lite olika hur mycket en bärstol tål i vikt, och du ska ju också orka bära. Maxvikt står tydligt i beskrivningen av varje modell. För att ett barn ska vara stort nog att sitta i bärstol bör det helst kunna sitta upp själv och vara minst ett halvår gammalt. Bebisar följer förstås gärna med på äventyr så fort mamman och pappan orkar, men är de mindre än ett halvår bärs de bäst i bärsele anpassat för så små barn. En 2-åring kan inte gå så långt och vill gärna sitta mycket i bärselen, men ju äldre barnet blir desto längre sträckor kan det gå själv.

    Tillbehör till bärstol barn

    För våra barnbärstolar från Osprey finns praktiska tillbehör som regnskydd och förvaringsväska som är perfekt om ni ska iväg på långväga äventyr och flyga med bärstolen som bagage.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress