Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vattentäta ryggsäckar

    En vattentät ryggsäck håller dina kläder och din utrustning torr i alla väder och är perfekt för den som till exempel cyklar till jobbet. Hos oss hittar du ett brett sortiment av snygga och funktionella vattentäta ryggsäckar för både dam, herr, junior och barn som är perfekta för både fritid och vardag. Här hittar du också specialryggsäckar som till exempel vattentäta ryggsäckar för klättring med plats för isyxa och rep.

    Vattentäta ryggsäckar för friluftsliv & outdoor

    För många friluftsaktiviteter, som till exempel vandring eller jakt, räcker det bra med en vattenavvisande ryggsäck eller ett bra regnskydd som går snabbt att ta fram. Men för vissa friluftsaktiviteter är det viktigt med en helt vattentät ryggsäck som håller packningen torr även vid ihållande regn. Vid fiske, till exempel, är det viktigt att ryggsäcken är vattentät och skyddar både från regn uppifrån och från den blöta miljön. Här nedan hittar du en hel del väskor för fiske, från bland annat Patagonia, med många fack och ännu fler bland våra fiskeryggsäckar & fiskeväskor. Det är inte bara vid fiske som det är bäst med en vattentät ryggsäck, utan även under aktiviteter som till exempel långfärdsskridskor och paddling av kajak eller sup. En vattentät ryggsäck kan fungera som flythjälp om du skulle råka gå genom isen på skridskor, en viktig säkerhetsfråga att ta ställning till. Testa gärna att bada i en isvak i full mundering, inklusive ryggsäck, för att vara väl förberedd.

    Vattentäta ryggsäckar med plats för laptop

    Skydda dina grejer mot regn, fukt och stänk med en vattentät ryggsäck. Den som pendlar till jobbet eller skolan på cykel varje dag vet hur viktigt det är med en ryggsäck som håller innehållet torrt. En vattentät ryggsäck med datorfack blir en perfekt datorväska där din laptop ligger ordentligt skyddad både mot regn och mot stötar. Vi är många som gillar den praktiska rolltop-stängningen som både ger garanterat skydd mot regn, men också stor möjlighet att variera storlek på ryggsäcken. Bland Fjällräven ryggsäckar hittar du flera riktigt snygga, eleganta och smarta modeller med rolltop och plats för din dator i storlekar runt 25 liter och 30 liter, en bra storlek för den som cykelpendlar. Vissa modeller har även fästöglor på fronter för till exempel reflexer och cykellås.

     

     

     

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress