Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vandringsryggsäckar 80 liter

    För den som behöver en rejäl ryggsäck för längre turer är storleken 80-90 liter ett bra alternativ. Se till att ta god tid på dig att välja ut den som sitter allra bäst på dig och glöm inte att prova med packning i ryggsäcken innan du bestämmer dig för modell.

    80 liter vandringsryggsäckar för längre turer

    För att få plats med kläder, sovsäck, liggunderlag, mat och kök är 80-90 liter ett bra alternativ. Storleken passar även för toppturer eller vandringar i kallare temperaturer när det krävs fler lager kläder.

    Packa rätt så blir det lättare

    En vandringsryggsäck på 80-90 liter kan bli ordentligt tung och kräver en viss fysik. Men en tung packning kännas lite lättare om du packar på ett smart sätt. Grundregeln är att försöka få plats med det mesta inuti ryggsäcken, och att packa det tyngsta så nära ryggen som möjligt för att skapa en bra balans. Om du måste ha något på utsidan måste det spännas fast ordentligt för att inte hänga och slänga. Risken är inte bara att du tappar det, utan det skapar också en obalans som stör. Packa gärna i vattentäta packpåsar i olika färger så blir det lättare att hitta.

    Ett stort sortiment av stora vandringsryggssäckar

    Hos oss hittar du ett brett utbud av större vandringsryggsäckar. Fundera noga vad som är viktigt för dig. För någon är det viktigt med många fickor och sidofack, medan någon annan föredrar en mer slimmad design. Bärsystemet och ramen skiljer sig också åt.

    Bland våra större vandringsryggsäckar hittar du bland annat:

    • Smarta förvaringsmöjligheter
    • Justerbara ryggpaneler
    • Fack för vätskesystem
    • Sidofickor för till exempel vattenflaska
    • Topplock som kan användas som dagryggsäck
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress