Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vandringsryggsäckar 40 liter

    För den som ska dagsvandra och inte behöver ha med sig så mycket packning kan en ryggsäck på 40 liter vara ett bra alternativ. Det finns många smarta vandringsryggsäckar i den storleken och användningsområdet är stort. Ofta går de bra att ta med som handbagage på flyget.

    Vandringsryggsäck 40 liter för herr & dam

    En vandringsryggsäck ska sitta bra på ryggen och fördela tyngden på ett bra sätt. För att hitta rätt ryggsäck just för dig är det viktigt att prova olika modeller innan du bestämmer dig. Se till att packa vandringsryggsäcken med rätt tyngd så att du kan känna efter ordentligt medan du testar. Alla kroppar är olika och därför går det att justera alla ryggsäckar, men det är bra om grunden är rätt. Hos oss hittar du både bärsystem för dam och bärsystem för herr, men välj det som du gillar bäst.

    En mellanstor ryggsäck för vandring & resa

    En ryggsäck med en volym på 40-50 liter rymmer en hel del, men är ändå smidig att ha med sig. Att den går att ha med som handbagage på flyget gör den till en idealisk väska för den som ska resa och behöver en ryggsäck på slutdestinationen. Ryggsäckarna i vårt sortiment har många smarta fack och funktioner som gör det lätt att ha koll på prylarna. Se till att komplettera med smarta packpåsar och andra resetillbehör.

    Vandringsryggsäck för lättviktsvandring

    För den som gillar att bära lätt och klarar sig med en ryggsäck på 40 liter finns flera ultralätta vandringsryggsäckar från bland annat Arc’teryx i vårt sortiment. Med tunna, slittåliga material som Cordura ripstopnylon och smarta fickor i mesh tillverkar de ryggsäckar som har extremt låg vikt.

    Vandringsryggsäck 40 liter för barn

    För ett barn eller en ungdom som orkar bära en hel del packning själv kan 40 liter vara en bra storlek. Vi har flera modeller av ryggsäckar barn för vandring i den storleken i vårt sortiment från bland annat Osprey.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress