Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Bredd innertält
    Längd innertält

    Vandringstält

    Ett bra vandringstält ska vara lätt att sätta upp, lätt att ta ner och lätt att bära med sig. Det ska också vara stabilt så att det står emot regn och kraftig vind. En absid eller två för att laga mat eller förvara packning är bra egenskaper hos ett vandringstält och gör din tältupplevelse bekvämare, speciellt vid dåligt väder. I vårt sortiment hittar du några av marknadens allra bästa enmanstält, 2 mannatält, 3 mannatält och 4 mannatält – eller fler, för vandring.

    Välja rätt vandringstält

    Det finns många vandringstält att välja mellan och det tält du väljer kommer du ha glädje av under många år, därför är det klokt att tänka igenom ditt val noga. Vad är viktigt för dig när det är dags att välja tält? Ett vandringstält ska man bära med sig och därför är det en klar fördel om det är lätt, men hur viktig är vikten för dig? Kanske är ett ultralätt, avskalat tält inte rätt val för den som inte ska gå så långt eller snabbt varje dag och gärna prioriterar sovkomfort. Ska du använda tältet året runt, eller fungerar ett lättare vandringstält för sommarhalvåret lika bra? Vilka detaljer är viktiga för dig? Om du vandrar där det är mycket insekter och mygg är ett myggnät mycket värt, till exempel.

    Vandringstält hos Naturkompaniet

    I vårt sortiment av tält för vandring hittar du många väl utvalda modeller för att just du ska hitta det bästa tältet för just dig. Om du köper ett tält hos oss kan du vara säker på att det är bra tält av hög kvalitet och kommer att hålla i många säsonger. Hos oss hittar du välkända märken som Hilleberg och Fjällräven och flera olika modeller av:

    • Tunneltält
    • Kupoltält
    • Tältkåtor

    Lätta & ultralätta vandringstält

    Vi är många som upptäckt frihetskänslan lättviktsvandring ger, och valet av tält kan spara dig många gram. Flera märken som till exempel Big Agnes och Hyperlite Mountain Gear har många smarta ultralätta vandringstält att välja mellan.

    Om det är första vandringen, eller om du vill testa ett nytt sorts vandringstält innan du bestämmer dig finns det möjlighet att hyra tält hos oss. 

    Läs mer
    Filter
    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Bredd innertält
    Längd innertält

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress