Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Sällskapsspel

    Att samlas kring ett sällskapsspel är ett härligt sätt att umgås med familj och vänner. Hos oss finns roliga spel där alla kan lära sig något nytt om djur och natur, oavsett ålder. Vi har många olika sorters sällskapsspel: brädspel, memorys, tärningsspel och aktivitetskort. Många av spelen passar bra att ta med som underhållning och tidsfördriv på utflykter, resor och friluftsäventyr. Att sitta i tältet och spela spel till skenet av en lykta efter en lång dags vandring är ett fint sätt att varva ner och avsluta dagen tillsammans, speciellt om du tältar med barn.

    Sällskapsspel om naturen för vuxna & barn

    Naturen ligger oss varmt som bekant varmt om hjärtat och det återspeglas även i vårt sortiment av sällskapsspel. Bland våra spel är djur och natur ett tema som återkommer och här finns det alltid något nytt att lära sig. Med hjälp av spelen kan hela familjen lära sig mer om däggdjur, fåglar och andra arter i skog och hav. Bland våra sällskapsspel kan alla i familjen hitta något som passar och olika åldrar spela tillsammans.

    Sällskapsspel för resor, utflykter & köksbordet

    Ett sällskapsspel kan se ut på många olika sätt. Det kan vara gjort för två spelare, kompakt, snabbt och litet nog att kunna spelas på tåget. Kanske med enkla regler så att alla kan vara med, även de som inte har spelat tidigare. Ett spel med frågor på kort, till exempel, är lätt att hålla i handen även när tåget kränger till och tar liten plats i packningen. Men även hemma är sällskapsspel ett roligt sätt att umgås med vänner och familj. Att bygga upp en spelplan, blanda kort och välja spelpjäser är en del av uppvärmningen.

    Sällskapsspel hos Naurkompaniet

    Lägg ifrån dig mobilen, boken eller surfplattan och utmana dina nära och kära i ett spel! Eller ta med ett litet kompakt spel att ta fram när orken tryter om du är ute och vandrar med barn. Vi har i vårt sortiment försökt att täcka in spel som passar både hemma där det finns mer utrymme, och kanske även tid, men också små spel i tåliga förpackningar att ta med överallt. Hos oss hittar du bland annat:

    • Spel i små smidiga format till resan, campingen fjällstugan
    • Sällskapsspel som passar de flesta åldrar
    • Slitstarka, vattentåliga kortlekar och små spel
    • Barnböcker & spel
    • Spel där man lär sig nytt på ett roligt sätt
    • Lite större brädspel som ger gott om spänning runt köksbordet
    • Fina sällskapsspel som passar bra att ge bort i present
    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress