Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Kälkar

    Så fort landskapet och stigarna är täckta av snö är det bästa transportmedlet ofta på medar istället för på hjul. Med en kälke glider du snabbt och tyst fram, med eller utan draghjälp. Träkälkarna i vårt sortiment är robusta, säkra och kan användas av både barn och vuxna.

    Kälkar i trä för barn & vuxna

    Att åka kälke är roligt, men även praktiskt. De vackra kälkarna i klassisk gammaldags design från Ress och Kathrein passar både som transportmedel och nedför pulkabacken, vissa modeller fungerar även som släde efter hund.

    Kälkar för pulkabacken

    Gillar dina barn att åka pulka, snowracer eller åkmatta? Prova en klassisk träkälke nästa gång, att åka kälke är roligt! Kälkarna du hittar hos oss är gjorda av lätt ask eller bokträ, är sköna att sitta på, är lätta att styra och tål hårt slitage. Flera av modellerna har böjda horn fram som ger bra grepp och ger barnet extra bra kontroll. Kälken styrs enkelt genom att barnet flyttar sin vikt eller sätter ner en fot. Med en kälke i backen har barnen garanterat roligt. Och det bästa är att det finns kälkar för vuxna också, så på med hjälmen och skidglasögonen och åk tillsammans hela familjen!

    Kälkar i äldre design

    Det är något visst med den gamla fina kälkdesignen som för tankarna till en äldre kälke eller den klassiska drögen, men faktum är att den är lika rolig att köra som den är fin att titta på. Genom att använda lätt trä och breda stålskenor är kälken lättmanövrerad och rolig att köra. Behöver du en kälke med ryggstöd? Hos oss finns lösa ryggstöd att köpa som passar de flesta modeller.

    Tips! Lägg på en får- eller renfäll så blir det varmt och skönt att sitta på din kälke. Du hittar många bra sittunderlag & filtar hos oss.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress