Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (9)
    Ventilationsdragkedjor
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Zip-off byxor

    Zip-off byxan är ett par långbyxor som snabbt går att förvandla till ett par shorts och lika snabbt tillbaka igen, alltså det perfekta plagget när man snabbt vill kunna ändra sin klädsel. Zip-off byxan med sin sköna passform och många fickor passar till många aktiviteter under vår, sommar och höst som till exempel vandring, fiske, friluftsliv, jakt och resa. Några av zip-off byxorna i vårt sortiment går att korta på två ställen vilket gör att du får tre möjliga byxlängder i samma byxa: långa ben, capribyxor och shorts.

    Zip-off byxans smarta funktioner för friluftsliv

    Att kunna ändra benlängden snabbt är bra om du är på en plats där förutsättningarna ändras under dagen. Att kunna ta av byxbenen för att vada över en vattensamling för att sedan lätt sätta på dem igen som skydd mot insekter och låga buskar är skönt och praktiskt. Förutom den smarta zip-off funktionen har zip-off byxorna även andra bra funktioner för friluftsliv som till exempel många fickor, tåliga material och förstärkningar på utsatta ställen. Välj ett par zip-off byxor till sommarens fiske, jakt, vandring eller resa och du är rustad för allt.

    Zip-off byxor det perfekta plagget för resan

    Eftersom ett par zip-off byxor går att variera snabbt är det ett bra plagg att ha med när du har begränsat med packutrymme. För den som är på resande fot eller behöver bära med sig sin packning på ryggen är det smart att ha ett plagg som både är shorts och långbyxor i ett.

    I vårt sortiment av zip-off byxor hittar du:

    • Modeller med benfickor och fickor med dragkedja
    • Svala material till resan eller sommarens vandring
    • Slitstarka material som till exempel G-1000
    • Skön passform som ger stor rörelsefrihet
    • Många olika modeller med bland annat: långa ben, korta ben, hög midja eller låg midja att välja mellan
    • Kända märken, tex The North Face, Tierra och Fjällräven
    • Färger som till exempel beige, svart, grön och blå

    Tips till dig som ska välja friluftsbyxa i zip-off modell

    Prova noga innan du bestämmer dig och se gärna vår guide här på hemsidan om hur du kan tänka när du ska välja vandringsbyxa, den ger även bra tips när det gäller friluftsbyxor av zip-off modell. Ett riktigt guldtips är att inte titta för mycket på om byxans märkning säger att de är för dam eller herr. Många män gillar dammodellerna eftersom de sitter lösare upptill och många kvinnor väljer en byxa av herrmodell eftersom de är längre och rakare.

    Fjällrävens vandringsbyxor som zip-off modell

    Fjällrävens klassiska vandringsbyxor älskas av många för sina smarta tekniska detaljer, sköna passform och många fickor, men visste du att Fjällräven även har flera modeller med zip-off i samma klassiskt högkvalitativa utförande? Om du väljer en zip-off byxa från Fjällräven i den sköna och slitstarka väven G-1000 går det att vaxa själv för att få den vattenresistens du önskar. Läs mer här om hur du går tillväga för att vaxa kläder i G-1000.

    Läs mer
    Filter
    36 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress