Showing 45 of 235
 1. Fjällräven

  EXPEDITION DOWN LITE JACKET M
  5 999 Kr
  Betala från 233 Kr /månad med klarna

  Finns i 5 färger

  UN BLUE
  GREEN
  FLAME ORANGE
  NAVY
  BLACK

  Härligt varm jacka för dig som inte vill frysa, oavsett om du är ute på fjället eller väntar på bussen en kall vinterdag i stan.

 2. Fjällräven

  SKOGSÖ PADDED JACKET W
  3 499 Kr
  Betala från 152 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  DARK GARNET
  GLACIER GREEN
  BLACK

  Lätt och smidig vinterjacka i G-1000 med fukttålig syntetfyllning. Fast, välsittande huva, flera praktiska fickor och greppvänliga detaljer.

 3. Fjällräven

  EXPEDITION DOWN LITE JACKET W
  5 999 Kr
  Betala från 233 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  GREEN
  NAVY

  Härligt varm jacka för dig som inte vill frysa, oavsett om du använder ute på fjället eller väntar på bussen en kall vinterdag i stan.

 4. Alchemy Equipment

  PERFOMANCE DOWN COAT
  5 799 Kr
  Betala från 226 Kr /månad med klarna

  Pris från 3 999 Kr
  BLACK

  Stilren och teknisk kappa i stretchigt vattentätt material och ett värmande syntet/dunfoder. 2 isolerade handfickor, 1 innerficka och justerbara ärmslut.

 5. Uber

  W COSMO COAT

  3 499 Kr

  4 999 Kr

  Betala från 152 Kr /månad med klarna

  BLACK STORM

  Teknisk och funktionell höst/vinterkappa med kvinnlig siluett. Lätt fodrad och stretchig. Vattentät och ventilerande med sideninsida. 2 handfickor, innerfickor och magnetstängd knappslå.

 6. Uber

  REGULATOR COAT II SAVILE

  3 999 Kr

  5 999 Kr

  Betala från 168 Kr /månad med klarna

  NAVY WOOL

  Exklusiv fodrad parka i begränsad upplaga med ullväv för unik känsla och utseende. Vattentätt och ventilerande membran med tejpade sömmar och flera tekniska funktioner.

 7. Mountain Equipment

  EXPEDITION JACKET
  6 499 Kr
  Betala från 249 Kr /månad med klarna

  Pris från 4 499 Kr
  BARBADOS RED

  Mycket isolerande dunjacka anpassad för extrema äventyr och riktigt kalla klimat. Vindtät och vattentålig. 2-vägsdragkedja, hjälmanpassad huva och 6 fickor.

 8. Mountain Equipment

  SKYLINE HOODED JACKET
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  Pris från 1 699 Kr
  SHADOW GREY

  Lätt, packbar och varm dunjacka perfekt som förstärkningsplagg året runt. Justerbar huva och ärmslut med elastisk kant. 2-vägsdragkedja, 2 handvärmarfickor och åtdragbar nederkant.

 9. Norröna

  TROLLVEGGEN DOWN850 JACKET (W)

  2 999 Kr

  4 499 Kr

  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  CAVIAR

  Varm och stryktålig dunjacka som värmer under de mest iskalla äventyren i bergen. Med dess skräddade passform och tidslösa design blir det även din nya vinterjacka på stan. Detta är dammodellen.

 10. Norröna

  TROLLVEGGEN DOWN850 JACKET (M)

  2 999 Kr

  4 499 Kr

  Betala från 136 Kr /månad med klarna

  CAVIAR

  Varm och stryktålig dunjacka i herrmodell som värmer under de mest iskalla äventyren i bergen. Med dess skräddade passform och tidslösa design blir det även din nya vinterjacka på stan.

 11. Norröna

  FALKETIND DOWN750 HOOD JACKET (M)
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  Pris från 1 799 Kr
  CAVIAR

  En lätt komprimerbar dunjacka för alla årstider. Använd som yttersta lagret en kall sommarkväll eller som ett mellanlager på vintern. Kombinationen av dun och syntetmaterial gör jackan slitstark och tålig mot fukt.

 12. Black Diamond

  M FIRST LIGHT JACKET

  1 499 Kr

  2 199 Kr

  Betala från 117 Kr /månad med klarna

  SMOKE

  Lätt och smidig jacka perfekt som både mellanlager och ytterjacka. Tåligt yttermaterial, hög krage och värmande syntetfyllning. Tar liten plats i packningen och har 3 fickor.

 13. Black Diamond

  W FIRST LIGHT HOODY

  1 599 Kr

  2 399 Kr

  Betala från 91 Kr /månad med klarna

  CAPTAIN

  Lätt, tålig och isolerad jacka med damanpassad passform. Hög ventilationsförmåga och följsamhet. Hjälmanpassad huva med resårkant och packas i egen innerficka.

 14. Houdini

  MR DUNFRI
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  DEEPER GREEN

  Förstärkningsplagg fodrad med ett dunliknande syntetfoder som ger mycket isolering till låg vikt. Använd den som ytterplagg eller mellanlager på dina äventyr.

 15. Patagonia

  BABY DOWN SWEATER
  899 Kr
  Betala från 82 Kr /månad med klarna

  Pris från 599 Kr
  NAVY BLUE

  Lätt och smidig dunjacka för de allra minsta äventyrarna. Den kan användas både som värmande mellanlager under skaljackan och som ytterplagg året om.

 16. Haglöfs

  MIMIC HYBRID JACKET MEN

  1 299 Kr

  1 899 Kr

  Betala från 105 Kr /månad med klarna

  TRUE BLACK

  Miniquiltad, stretchig jacka med syntetisk, bluesign-godkänd fyllning med samma värmeegenskaper som dun. Lätt, slitstark och vindtålig. Minimal fuktupptagning.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 11
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vintern är en fantastisk årstid men är också den årstid som kanske sliter allra mest på våra kläder. På den här sidan presenterar vi de vinterjackor som kvalificerat sig mot våra högt ställda krav. Några viktiga egenskaper för en vinterjacka är att den ska vara fukt- och vattenavvisande, ventilera bra, hålla värmen och ha bra passform. Det senare är en balansgång; man vill både komma åt den rörelsefrihet som en figursydd jacka ger samtidigt som det behövs generöst med utrymme för eventuella värmeplagg under vinterjackan. Därför krävs det att den är välskräddad och tillverkad i tekniskt smarta material, och det är sådana vinterjackor du hittar i vårt sortiment. Nedan finns mer information om vinterjackor från bl.a. Fjällräven, Tierra och Haglöfs m.fl...