Showing 45 of 235
 1. Fjällräven

  POLAR FLEECE JACKET
  2 799 Kr
  Betala från 129 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  GREY
  DARK OLIVE
  NAVY

  Rejäl huvtröja i kraftig tvålagers fleece.

 2. Fjällräven

  EXPEDITION DOWN LITE JACKET
  5 999 Kr
  Betala från 233 Kr /månad med klarna

  Finns i 5 färger

  UN BLUE
  GREEN
  FLAME ORANGE
  NAVY
  BLACK

  Härligt varm jacka för dig som inte vill frysa, oavsett om du är ute på fjället eller väntar på bussen en kall vinterdag i stan.

 3. Fjällräven

  SKOGSÖ PADDED JACKET W
  3 499 Kr
  Betala från 152 Kr /månad med klarna

  Finns i 3 färger

  DARK GARNET
  GLACIER GREEN
  BLACK

  Lätt och smidig vinterjacka i G-1000 med fukttålig syntetfyllning. Fast, välsittande huva, flera praktiska fickor och greppvänliga detaljer.

 4. Fjällräven

  EXPEDITION DOWN LITE JACKET W
  5 999 Kr
  Betala från 233 Kr /månad med klarna

  Finns i 5 färger

  FLAME ORANGE
  UN BLUE
  GREEN
  NAVY
  BLACK

  Härligt varm jacka för dig som inte vill frysa, oavsett om du använder ute på fjället eller väntar på bussen en kall vinterdag i stan.

 5. Alchemy Equipment

  PERFOMANCE DOWN COAT
  5 799 Kr
  Betala från 226 Kr /månad med klarna

  BLACK

  Stilren och teknisk kappa i stretchigt vattentätt material och ett värmande syntet/dunfoder. 2 isolerade handfickor, 1 innerficka och justerbara ärmslut.

 6. Norröna

  FALKETIND DOWN750 HOOD JACKET (W)
  2 699 Kr
  Betala från 126 Kr /månad med klarna

  CAVIAR

  En lätt komprimerbar dunjacka för alla årstider. Använd som yttersta lagret en kall sommarkväll eller som ett mellanlager på vintern. Kombinationen av dun och syntetmaterial gör jackan slitstark och tålig mot fukt. Dammodell

 7. Uber

  W COSMO COAT
  4 999 Kr
  Betala från 200 Kr /månad med klarna

  BLACK STORM

  Teknisk och funktionell höst/vinterkappa med kvinnlig siluett. Lätt fodrad och stretchig. Vattentät och ventilerande med sideninsida. 2 handfickor, innerfickor och magnetstängd knappslå.

 8. Uber

  REGULATOR COAT II SAVILE
  5 999 Kr
  Betala från 233 Kr /månad med klarna

  NAVY WOOL

  Exklusiv fodrad parka i begränsad upplaga med ullväv för unik känsla och utseende. Vattentätt och ventilerande membran med tejpade sömmar och flera tekniska funktioner.

 9. Mountain Equipment

  EXPEDITION JACKET
  6 499 Kr
  Betala från 249 Kr /månad med klarna

  BARBADOS RED

  Mycket isolerande dunjacka anpassad för extrema äventyr och riktigt kalla klimat. Vindtät och vattentålig. 2-vägsdragkedja, hjälmanpassad huva och 6 fickor.

 10. Mountain Equipment

  SKYLINE HOODED JACKET
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  SHADOW GREY

  Lätt, packbar och varm dunjacka perfekt som förstärkningsplagg året runt. Justerbar huva och ärmslut med elastisk kant. 2-vägsdragkedja, 2 handvärmarfickor och åtdragbar nederkant.

 11. Mountain Equipment

  DEWLINE HOODED JACKET WOMEN'S
  2 199 Kr
  Betala från 110 Kr /månad med klarna

  COSMOS

  Lätt och värmande dunjacka med vattentåligt yttermaterial. Packas i egen innerficka och tar liten plats i packningen. 2-vägsdragkedja och hjälmkompatibel huva.

 12. Norröna

  TROLLVEGGEN DOWN850 JACKET (W)
  4 499 Kr
  Betala från 184 Kr /månad med klarna

  CAVIAR

  Varm och stryktålig dunjacka som värmer under de mest iskalla äventyren i bergen. Med dess skräddade passform och tidslösa design blir det även din nya vinterjacka på stan. Detta är dammodellen.

 13. Black Diamond

  M FIRST LIGHT JACKET
  2 199 Kr
  Betala från 110 Kr /månad med klarna

  SMOKE

  Lätt och smidig jacka perfekt som både mellanlager och ytterjacka. Tåligt yttermaterial, hög krage och värmande syntetfyllning. Tar liten plats i packningen och har 3 fickor.

 14. Black Diamond

  W FIRST LIGHT HOODY
  2 399 Kr
  Betala från 116 Kr /månad med klarna

  CAPTAIN

  Lätt, tålig och isolerad jacka med damanpassad passform. Hög ventilationsförmåga och följsamhet. Hjälmanpassad huva med resårkant och packas i egen innerficka.

 15. Houdini

  MRS DUNFRI
  2 499 Kr
  Betala från 120 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  DUSK PURPLE
  BIG BANG BLUE

  Förstärkningsplagg fodrad med ett dunliknande syntetfoder som ger mycket isolering till låg vikt. Använd den som ytterplagg eller mellanlager på dina äventyr.

 16. Haglöfs

  TORSÅNG PARKA WOMEN
  3 999 Kr
  Betala från 168 Kr /månad med klarna

  Finns i 2 färger

  TARN BLUE
  MINERAL

  Vattentät och värmande lång parka med flera fickor, justerbar fodrad huva och förböjda ärmar med elastisk mudd och kardborrejustering. 2-vägsdragkedja med hakskydd.

« FÖREGÅENDE
  Sida
  1 av 11
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vintern är en fantastisk årstid men är också den årstid som kanske sliter allra mest på våra kläder. På den här sidan presenterar vi de vinterjackor som kvalificerat sig mot våra högt ställda krav. Några viktiga egenskaper för en vinterjacka är att den ska vara fukt- och vattenavvisande, ventilera bra, hålla värmen och ha bra passform. Det senare är en balansgång; man vill både komma åt den rörelsefrihet som en figursydd jacka ger samtidigt som det behövs generöst med utrymme för eventuella värmeplagg under vinterjackan. Därför krävs det att den är välskräddad och tillverkad i tekniskt smarta material, och det är sådana vinterjackor du hittar i vårt sortiment. Nedan finns mer information om vinterjackor från bl.a. Fjällräven, Tierra och Haglöfs m.fl...