Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »
    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (27)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Skogsvandring

    Mer än två tredjedelar av Sveriges yta är täckt av skog vilket ger fantastiska förutsättningar för spännande och avkopplande vandring över hela landet. Vi är många som återkommer till skogen för att varva ner, samla kraft och njuta av vacker natur. Genom att sova ute i några nätter tar du äventyret till en ny nivå, skogen på natten är olik skogen på dagen. Lägg din skogsvandring på den nivå som passar dig - en helg med familjen eller en vecka med bästa kompisen. Här har vi samlat friluftskläder och friluftsutrustning som passar för vandring i skog, låt äventyret börja!

    Klädd för skog

    Skogen bjuder på varierande terräng och ofta ganska skiftande väder så var beredd på att kunna anpassa dig. Välj kängor som passar för skogens stigar och klä dig i flera lager för bästa komfort. Här nedan hittar du förslag på produkter från oss som passar i skogen, bland annat riktigt bra kängor från Hanwag.

    Att vandra & sova i skogen

    Det är en spännande upplevelse att sova i skogen, även en van skogsvandrare upplever nya saker hela tiden. Att till exempel få se en räv på nära håll eller höra en uggla hoa utanför tältet hör inte till ovanligheterna. Är du en van skogstältare som vill testa något nytt? Byt ut tältet till en hammock - ett fantastiskt sätt att övernatta på. En hammock väger dessutom mindre än ett tält. Här är en lista med fler tips för dig som är sugen på att vandra i skogen:

    • Gör gärna upp eld, men kolla noga upp vad som gäller där du ska vandra. 
    • Lämna inga spår vid tältplats eller toabesök.
    • Lär dig navigera och ta med en kompass. Det ger dig möjlighet att avvika från ursprungsplanen om du skulle vilja och hjälper dig att hitta tillbaka om du skulle råka gå vilse.
    • En pannlampa är viktig, speciellt under de lite mörkare delarna av året. 
    • Kom ihåg myggmedel och skavsårsplåster.
    Läs mer
    Filter
    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (27)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress