Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Kånken tillbehör

    Om du hör till den lyckliga skara som har en Fjällräven Kånken i din ägo så vet du hur användbar och mångsidig den är. Du har säkert också märkt hur slitstarkt tyget är och hur bra den sitter på ryggen. För att få ut det allra mesta av din Kånken finns det massor av fina, smarta tillbehör som passar perfekt till din Kånken ryggsäck. Det finns också en hel del praktiska tillbehör till Kånken Mini ryggsäcken.

    Kånken tillbehör för friluftsliv

    Med en Kånken på ryggen har du plats det mesta man kan behöva för en dagstur eller utflykt i skogen. Här får det plats en termos med kaffe, lunchmackor, en extra tröja och lite annat som är bra att ha med. Med hjälp av våra tillbehör blir din dagsvandring ännu bättre. Här finns till exempel vadderade remmar som du enkelt knäpper på din vanliga Kånken (det finns också som Kånken Mini) så att det blir mjukare att bära. Det finns också bland annat smidiga regnskydd som du snabbt kan trä över din Kånken om det skulle börja regna, extra ficka för vattenflaska eller termos att fästa utanpå ryggsäcken och vattenflaskan Klunken som är framtagen för att få plats perfekt i sidofacket.

    Tillbehör till Kånken för arbete & skola

    Kånken är en uppskattad skolväska, men också en bra ryggsäck för den som pendlar till jobbet. Om du har valt en Kånken Laptop så finns det redan ett anpassat fack för din dator, om inte så går det jättebra att köpa till ett som passar perfekt. Det finns både i storlek för en laptop och för en iPad. Här bland ryggsäckstillbehören finns också andra praktiska fodral i samma slitstarka tyg och med samma fina logga som Kånken. Här finns till exempel pennfodral och kortfodral med dragkedja som gör det lättare att organisera bland dina prylar.

    Smarta tillbehör till Kånken

    Förutom alla små, smarta fodral och necessärer finns även lite mer oväntade specialprodukter. Här finns till exempel ett smart kamerafodral som passar perfekt i din Kånken och gör den till en kameraväska. Det finns både en liten variant som passar till Kånken Mini och en lite större som passar till Kånken Original.

    Hur tvättar man sina Kånken tillbehör?

    Alla tillbehör som är gjorda i samma sorts tyg som Kånken är smutsavvisande och tål mycket användning innan de känns i behov av en tvätt. Om du, till exempel, vill tvätta ditt Kånken pennfodral så ska du absolut inte tvätta det i tvättmaskinen. Gör istället som när du tvättar Kånken – försiktigt med en mjuk tvättsvamp i ljummet vatten.

    Pst, har du tappat bort sittunderlaget till din Kånken? Här nedan hittar du sittunderlag som passar perfekt, både till Kånken Original och Kånken Mini

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress