Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Kånken Sling

    Kånken Sling är en liten praktisk axelväska som passar perfekt som en handväska till vardags eller för mindre utrustning som kikare, karta och mobiltelefon på långpromenaden i skogen. Utseendet är precis som den klassiska Kånken Original, men i ett mindre format. Den har inte heller ryggsäcksremmar, utan en axelrem istället. Tyget är precis samma som i originalversionen, alltså både slitstarkt och smutsavvisande. Hos oss hittar du många färger av Kånken Sling.

    Kånken Sling för friluftsliv & resa

    Ibland behöver man en lite mindre väska att förvara det allra viktigaste i, det som du vill ha koll på och nära till hands. Kånken Sling rymmer 2,5 liter vilket är perfekt om du är på en resa eller ute på en långpromenad. Fyll den med karta, mobiltelefon, solglasögon, lokal valuta och en liten vattenflaska innan du ger dig ut för att upptäcka en ny stad på resan. Eller fyll din Kånken Sling med hundgodis och hundbajspåsar på promenaden i skogen med din hund. Komplettera med något av alla de Kånken tillbehör som finns om du vill ha ytterligare möjligheter att organisera dina prylar.

    Kånken Sling i många färger

    Det finns många färger av Kånken Sling att välja mellan och det är lätt att hitta sin alldeles egna favorit. Förutom de många olika färgerna av Kånken Sling finns det även några mönster och specialversioner. Här är några av dem:

    • Enfärgade Kånken sling som finns i massor av färger. Välj mellan gul, blå, grön, svart, röd, lila, orange och många fler.
    • Kånken Art Sling är en mönstrad variant av Kånken Sling där olika konstnärer har satt sin prägel. Värt att veta är att
    • Kånken No. 2 Black Sling är en svart Kånken Sling med svarta detaljer i läder. Just den här versionen är gjord i G-1000 vilket kan vaxas med Grönlandsvax om man vill.
    • Kånken Rainbow Sling har fina regnbågsfärgade remmar och är en del av Save the Arctic Fox-initiativet. För varje såld väska doneras pengar till miljö- och klimatprojekt.

    Ta hand om din Kånken Sling

    Kånken Sling är lika slittålig som Kånken Original och håller för många äventyr. Tyget är smutsavvisande och det ska mycket till innan din Kånken Sling känns i behov av en tvätt. Om du ändå känner att det är dags går det bra att tvätta din Kånken Sling, men tvätta precis likadant och försiktigt som när du tvättar Kånken Original.

    Läs mer
    Filter
    37 Produkter