Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Kånken Laptop

    I Kånken Laptop har klassiska Kånken förenats med funktionen i en laptopryggsäck. Hitta din favorit bland många härliga färger som röd, blå, svart, grön eller olika mönster. Kanske blir det Kånken No. 2 Laptop som har detaljer i läder?

    Kånken Laptop finns i tre olika storlekar, 13”, 15” och 17” och är en dagsryggsäck som rymmer allt du behöver för en dag i skolan, på jobbet eller dagsvandringen.

    Smarta fack i Kånken Laptop

    Datorfacket är vadderat och separerat från huvudfacket så du inte behöver packa upp allting när endast datorn ska användas. Självklart kan du använda laptopfacket till andra saker så som anteckningsblock eller en mapp. Utöver huvudfacket och laptopfacket har Kånken Laptop ett mindre fack på ryggsäckens framsida, precis som originalet.

    Matcha din Kånken Laptop

    Bland alla Kånken Accessoarer finns såväl plånbok som pennskrin och vattenflaskan Klunken att matcha din Kånken Laptop med. Till skillnad från klassiska Kånken och Kånken Mini kommer Kånken Laptop alltid med vadderade axelremmar. När du ska bära en dator får ryggsäcken lite tyngd och då ger vadderingen lite extra komfort.

    Ta hand om din Kånken Laptop

    För att din Kånken ska behålla sin fina färg länge ska du aldrig tvätta den i tvättmaskinen. Rengör den i stället med en fuktig trasa eller mjuk borste, ljummet vatten och milt tvättmedel. Undvik att torka den i direkt solljus.

    Upptäck vårt stora utbud av Kånken Laptop här!

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress