Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Stormkök & brännare

    Mat smakar alltid godare utomhus och med ett bra friluftskök kan du enkelt bära med dig en härlig matupplevelse. Vi har ett brett utbud av stormkök, brännare, gasolkök och spritkök i olika storlekar och format från välkända kvalitetsvarumärken som Primus, Trangia, MSR, Muurikka med flera. Spana in vårt sortiment och hitta det som passar dig.

    Stormkök & brännare för vandring & friluftsliv

    Det är härligt att slå läger, ta av sig ryggsäcken, slå upp tältet och äta något gott efter en heldags vandring. Se till att prova ditt stormkök ordentligt innan du ger dig ut på en längre vandring. Ett bra stormkök som du lätt kan hantera i både regn, kyla och blåst är ett måste för att få en bra och trygg upplevelse när du är långt från civilisationen. Den som är mätt är nöjdare, varmare, tryggare och tar kloka beslut i en eventuell nödsituation.

    Stormkök & olika sorters bränsle

    Det är mycket att tänka på när man ska välja friluftskök. En bra idé kan vara att börja med att välja bränsle. Vill du ha ett gaskök eller ett spritkök? Vissa stormkök kommer redan kompletta med brännare, kokkärl och stekpannor men du kan också plocka ihop alla delarna själv efter dina behov. Var uppmärksam på att gasbehållare visas i bild bara för att förklara kökets funktion, och ingår inte i köpet. Se till att köpa till gas till ditt stormkök.

    Att tänka på när man ska välja stormkök

    När du har valt bränsletyp kan det fortfarande kännas som en djungel att välja friluftskök, men det kommer att ge sig när du funderar igenom när du ska använda köket. Är du ensamvandrare och ute efter så lite och lätt packning som möjligt? Eller vill du ha ett smidigt utekök till segelbåten, där packvikten inte spelar så stor roll? Självklart är du varmt välkommen till någon av våra butiker med frågor om det är något du undrar.

    Recept för stormkök

    För den som har kommit igång med matlagning utomhus men behöver lite inspiration kan det vara roligt att inspireras av bra kokböcker för stormkök och friluftsliv. Vi har också en del recept här på hemsidan som vi gärna delar med oss av till alla som älskar att laga mat ute.

    Läs mer
    Filter
    53 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress