Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vattenpelare golv / mm
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Bredd innertält
    Längd innertält

    2-mannatält

    Ett tält avsett för två personer är perfekt om du ska ut på en vandring med din kärlek, hund eller bästa vän. 2-mannatält är bra om du vill ha ett litet och smidigt tält att bära med dig som inte väger så mycket. En del föredrar även ett 2-mannatält istället för ett enmanstält, för lite extra utrymme. Hos oss hittar du ett stort utbud av tvåpersonerstält av både kupoltält och tunneltält.

    2-mannatält från kända märken

    Att smidigt kunna slå upp tältet oavsett terräng och väder är viktigt för både säkerheten och upplevelsen. Att ditt tält håller en kvalitet som går att lita på säsong efter säsong är lika viktigt. Vi är noggranna när vi väljer ut tält och har bland annat märken som Hilleberg och Fjällräven där du kan lita på att tältet håller det den lovar.

    När ska man välja ett tält för 2 personer?

    Ett 2-mannatält (tvåpersonstält) är perfekt om två personer som känner varandra väl ska ut på ett äventyr där det är viktigt med låg packvikt och låg packvolym. Om vikt och volym spelar mindre roll kan det vara bra att titta på ett lite större tält, till exempel ett 3-mannatält. Då finns det lite större golvyta och utrymme som ger högre komfort.

    Bland våra 2-mannatält finns:

    Tips till dig som ska köpa ditt första tält

    Det är inte helt lätt att välja tält, läs gärna på innan och prova att sätta upp tältet hemma först. För den som vill prova kan man också hyra tält för att känna efter ordentligt innan man slår till.

    Läs mer
    Filter
    39 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress