Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (6)
    Volym / l
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok

    Reservdelar & accessoarer ryggsäckar

    Även en riktigt slitstark ryggsäck kan behöva lagas ibland. Kanske har du fastnat någonstans och det har blivit en reva, eller så har något spänne slitits ut efter många år på vandringsleden. Många varumärken ser det som en service, och inte minst en hållbarhetstanke, att det enkelt ska gå att laga en ryggsäck som har gått sönder. Hos oss hittar du gott om reservdelar och annat som kommer väl till pass när du behöver laga din ryggsäck, men också bra tillbehör till ryggsäcken som gör den ännu bättre.

    Reservdelar & accessoarer för att laga ryggsäcken

    Det är tråkigt när en älskad ryggsäck går sönder, men det går ofta att laga på ett bra sätt. Hos oss hittar du många smarta sätt att laga din ryggsäck. Här hittar du bland annat:

    • Spännen & snörlås. Hos oss hittar du många olika spännen för att du ska hitta just det som du söker. Här finns bland annat spännen till höftbältet, bröstbältet, snoddarna, drybagsen och spännen för som håller dina remmar spända.  
    • Lagningslappar. Även ett slitstarkt material som i en ryggsäck kan gå sönder om du har riktig otur. Ta med en lagningslapp på vandringen så är du beredd om olyckan är framme. Många av lagningslapparna fungerar även på en jacka, ett tält eller en sovsäck också om det skulle behövas.

    Reservdelar, tillbehör & accessoarer till ryggsäcken

    Uppgradera din ryggsäck så att den passar dig ännu bättre. Här bland våra tillbehör för ryggsäckar finns bland annat:

    • Regnskydd till ryggsäckar. Skydda din ryggsäck mot regn, hos oss hittar du smidiga regnskydd i alla storlekar.
    • Packkuber & packpåsar. Genom att packa smart får du bättre översikt och hittar snabbare i packningen.
    • Säkerhetsutrustning. Utrusta din ryggsäck med en reflex så syns du bättre i mörkret och med en visselpipa på skridskoryggsäcken kan du höras på långt håll vid en olycka.

    Reservdelar & accessoarer till Kånken

    Fjällräven Kånken är en älskad klassiker som följer med överallt, i alla åldrar. Det är en riktig slitvarg som håller för det mesta, men även en Kånken kan behöva en uppfrächning. Till Kånken och Kånken Mini finns det massor av accessoarer, tillbehör och reservdelar. Här hittar du bland annat:

    • Kånken Chest Straps. Bröstspänne som går att fästa på din Kånken, ett skönt sätt att avlasta axlarna.
    • Kånken Shoulder Pads. De flesta modeller av Kånken har tunna, men slitstarka, remmar. Om du vill ha en lite mjukare upplevelse så finns det smarta shoulder pads, alltså vadderade remmar, att fästa på din Kånken.
    • Kånken Organizer. En doldis, men kanske ett av de mest användbara tillbehören till Kånken. En insats till Kånken med extra fack som gör det enkelt att ha ordning på pennor, papper, laddare och annat smått.
    • Kånken Bottle pocket. Ett relativt nytt tillbehör till Kånken, en utanpåliggande flaskhållare som gör det smidigt att ta med en vattenflaska eller termos.
    • Kånken Seat Pad. Det följer alltid med ett sittunderlag, men det finns extra att köpa till. Kanske är ni två som ska på utflykt med en gemensam Kånken? Eller kanske har du råkat glömma ditt sittunderlag någonstans och behöver ett nytt?
    • Kånken Key Ring. Håll reda på dina nycklar med en fin nyckelring i sann Kånken-anda.

    Tips: Det går att Tvätta Kånken om du gör det försiktigt och följer instruktionerna noga.

    Läs mer
    Filter
    83 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress