Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Jaktväskor

    Med en praktisk, slittålig och vädertålig jaktväska skyddar du dina saker och kan ta med dig dem överallt. Genom att bära med dig din jaktutrustning på ett bra sätt kan du röra dig lättare och smidigare och jakten blir roligare. Hos oss hittar du många olika jaktväskor, jaktryggsäckar, axelväskor, utrustningsväskor, midjeväskor och fodral som gör det lätt och smidigt att få med allt som behövs på jakten.

    Jaktväskor & ryggsäckar för jakt & friluftsliv

    Att bära packningen på ryggen är praktiskt och bekvämt. Du håller händerna fria och kan bära ganska tungt utan att det blir jobbigt. Med en jaktryggsäck får du enkelt och smidigt med dig allt du behöver. Hos oss hittar du många vandringsryggsäckar och dagsryggsäckar som passar bra för jakt, men som också kan användas för andra typer av friluftsliv som till exempel vandring och fiske. Bland Fjällrävens ryggsäckar finns många modeller i den klassiskt skogsgröna färgen som smälter in bra i skogen så att du inte blir upptäckt. Här finns många möjligheter att fästa jaktutrustning utanpå ryggsäcken på olika smidiga sätt. Välj gärna ett regnskydd i signalfärgen orange så att du syns ordentligt, det finns varianter med camouflagemönster.

    Jaktväskor med stol

    Det är praktiskt att ha med sig en stol på jakten när det kan bli en del väntan och pauser. Ett alternativ till att ta med sig en campingpall är att välja en ryggsäck som kan användas som stol. Fjällrävens klassiska och omtyckta ryggsäck Singi Stubben är ett exempel på en ryggsäck med platt form och inbyggd ram som passar perfekt att sitta på, men det finns även andra modeller som är utformade på ett liknande sätt.

    Jaktväskor & förvaring i läder

    Läder är ett slitstarkt material som blir mjukare och finare ju mer det används. Läder är tåligt och passar bra för små förvaringsväskor och fodral till kikare, ammunition och andra småsaker som du behöver ha med dig när du jagar.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress