Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Dam / Herr / Barn
    Ett grönare val
    • (4)
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Campingutrustning

    Planerar du en campingsemester? Kanske rulla ut med husvagnen eller husbilen? Eller packa bilen full med god mat, tält, man/fru och barn eller dina bästa vänner och ge dig ut på vägarna? Så härligt! Här har vi samlat massor av prylar som gör livet på campingen ännu bättre, smidigare och roligare. Tips! Hos oss kan du även hyra tält och annan utrustning om du vill.

    Campingutrustning som förenklar

    Vi är många som tycker att sommaren upplevs bäst på en camping. Att se barnen leka i sanden på stranden, själv simma ut, göra en dagsvandring till någon närliggande utsiktspunkt. Kanske ta med en cykel och på så sätt upptäcka omgivningarna. Känslan av att få tända grillen efter en fullspäckad dag, duka upp en god måltid på campingbordet, luta sig tillbaka i campingstolen och njuta av de ljumma kvällarna. För att din campingsemester ska bli så fantastisk som den känns när du dagdrömmer om den i november så finns en hel del produkter som gör allt lite bättre. Myggmedel & myggnät, till exempel. Och solskydd för heta dagar. Tvål och schampo som fungerar bra i sjö- och havsvatten (utan att lämna föroreningar!).

    Campingutrustning för matlagning

    En stor del av campingäventyret är matlagningen och att samlas för att äta tillsammans. Hos oss hittar du flera riktigt bra kök som gör matlagningen enkel och rolig, säkra grillar som går att ta med till stranden, vattendunkar, kylväskor, kylboxar i olika storlekar, lätta och stapelbara tallrikar och glas – men också praktiska hjälpmedel när du ska diska efteråt.

    Sov gott på campingen

    Att sova gott är grunden till en lyckad semester och allt blir lättare när man vaknar utvilad. Med en luftmadrass av bra kvalitet avlastas kroppen på ett bra sätt och en skön kudde gör det lättare att sova. För dig som gillar att campa även under höst och vår (härligt att campa i lågsäsong!) finns många smarta sovsäckar som är lite ett mellanting mellan sovsäck och täcke. Se till att ha med en sovmask och öronproppar om du är känslig för ljus och ljud.

    Läs mer
    Filter
    99 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress