Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ofodrade västar dam

    En ofodrad väst är ett mångsidigt plagg som kan användas både som ett värmande mellanlager under skaljackan och som ett extra värmande lager utanpå friluftsskjortan. Med en väst har du gått om svängrum för armarna och får extra fickor för värdesaker och att värma händerna i. I vårt sortiment hittar du många sköna, praktiska, snygga ofodrade västar för dam i många olika utföranden. Välj bland välkända märken som Patgonia, Fjällräven och The North Face.

    Ofodrade västar för dam för outdoor & friluftsliv

    Det finns många tillfällen då en ofodrad väst har fördelar jämfört med en tunn jacka. En väst värmer och skyddar dig där du behöver som mest, utan att du har något på armarna som eventuellt minskar din rörelsefrihet. En väst värmer lite lagom mycket och kan både användas under jackan eller utanpå skjortan. Det finns många olika modeller av ofodrade västar i olika material. Bland Fjällrävens ofodrade västar, till exempel, hittar du västar speciellt utformade för ett aktivt friluftsliv. Det karaktäristiska för friluftsvästen är att den är slitstark, vädertålig och har många praktiska fickor som gör det möjligt att ha småprylar som kikare och mobil nära till hands. Behöver du en väst när du jagar eller fiskar? Se även vårt sortiment av fiskevästar & jaktvästar dam.

    Snabbtorkande ofodrade västar för dam

    För den som springer, cyklar, orienterar eller på annat sätt utövar friluftsaktiviteter där det är lätt att bli varm är den snabbtorkande västen bra. Du får då ett lagom varmt, men ventilerande, extra lager och dessutom tillgång till fickor för till exempel nycklar och andra värdesaker. Hos oss hittar du också västar med reflexer och reflexvästar som gör dig synlig när det är mörkt.

    Ofodrade västar för dam i fleece, teddyfleece & pile

    En väst i fleece eller pile är ett skönt förstärkningsplagg som passar till mycket, allt från vandringen och ridturen till golfrundan eller när det är kallt på kontoret. En tunn fleeceväst dam är lätt att packa ner och tar inte stor plats i packningen, men värmer mycket när det behövs.

    Ofodrade västar för dam i ull

    Bland de skönaste och mest mångsidiga plaggen i vårt sortiment är den ofta lite bortglömda ullvästen. Ull är ett fantastiskt material som värmer alldeles lagom mycket. Det beror på att det är naturligt temperaturreglerande, alltså värmer när det behövs och svalkar när det behövs. Dessutom är ull luktreducerande och naturligt antibakteriellt, vilket gör att du mycket sällan behöver tvätta din ullväst. Det räcker oftast att hänga ut din ullväst på vädring så kommer den att kännas ren och fräsch igen. Om du ändå skulle vilja tvätta din väst gör du precis som när du brukar tvätta ull, men se alltid till att följa tvättrådet på just din väst noga. Hos oss på Naturkompaniet hittar du mjuka, alldeles lagom varma ullvästar som passar att ha som ett extra värmande lager när du behöver det.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress