Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (15)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Dunvästar & fodrade västar herr

    Den fodrade västen är ett riktigt skönt och praktiskt plagg som håller dig varm där du behöver det som mest. Den ger dig stor rörelsefrihet för armarna och vissa modeller med många fickor ger bra förvaring för allt du behöver ha nära till hands. Hos oss hittar du både tjocka och tunna dunvästar herr och många andra modeller av fodrade västar som passar för både friluftsliv, arbete och vardag.

    Fodrade västar för herr av hög kvalitet från kända märken

    Den fodrade västen är nog vårens och höstens mest användbara plagg. En tunn dunväst under din jacka eller kavaj förlänger säsongen rejält för dina favoritplagg och ger dig möjligheten att snabbt ändra antal lager kläder under dagen. Hos oss hittar du många olika modeller med huva, utan huva och i färger som beige, brun, svart och grön från märken som Patagonia, Fjällräven och Barbour.

    Västar fodrade med dun för herr för vandring & friluftsliv

    En väst fodrad med dun värmer gott och passar både som ytterplagg och som ett värmande mellanlager. Dun är ett fantastiskt material som värmer mycket till låg vikt och tar otroligt liten plats i packningen. Packa med en dunväst i en vattentät påse på vandringen och du har alltid ett torrt och varmt extralager om det skulle bli kyligt. Dunvästen går också att använda som kudde i sovsäcken eller som extra värme över tårna. Hos oss hittar du sköna, snygga, slittåliga dunvästar från bland annat Patagonia.

    Fodrade västar med syntet för herr

    Även om dun är ett lätt, mjukt och följsamt material som passar perfekt som isolering i en väst så har även syntet många fördelar. Dun förlorar alla sina fina egenskaper om det blir blött, vilket inte syntet gör. Syntet är också ett billigare material, vilket gör även slutprodukten billigare. Numera finns det syntetfyllning som känns nästan som dun.

    Fodrade västar för herr hos Naturkompaniet

    Den fodrade västen är ett plagg som både passar för vardag, outdoor och ett aktivt friluftsliv och finns i en mängd olika utföranden. När vi väljer ut fodrade västar till vårt sortiment strävar vi efter att erbjuda ett brett sortiment, men även att allt ska vara av riktigt hög kvalitet. Det vi säljer är funktionellt, skönt att bära och håller länge.

    Läs mer
    Filter
    32 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress