Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ryggsäckar barn

    Från det att barnet är ganska litet är det smart att ha en egen liten ryggsäck för allt det viktigaste. En Kånken Mini är ett exempel på ryggsäck till barn där det allra viktigaste får plats – några nappar, ett gosedjur, ombyte, vattenflaska barn, mössa barn, plåster och en banan. När barnet blir lite större är det perfekt att ha en egen ryggsäck på utflykten, till förskolan och till övernattningen hos kusinerna. Skolbarn och tonåringar behöver en lite större ryggsäck för att kunna bära böcker till och från skolan, eller för att bära sina egna grejer på vandringen eller hajken. Hos oss hitta du massor av praktiska, slittåliga och fina ryggsäckar från bland annat Fjällräven och Haglöfs för alla åldrar: baby, barn och junior.

    Ryggsäckar för barn från Fjällräven

    Slitstarka Fjällräven Kånken har älskats i generationer och det är inte konstigt. Alla ryggsäckar i Kånkenfamiljen kan bäras av både barn och vuxna tack vare de justerbara remmarna. Det betyder att även Kånken Mini kan bäras av vuxna, perfekt om ditt barn skulle bli trött och behöva hjälp att bära. Kånken Original och de andra Kånkenryggsäckarna i den storleken är jättebra skolväskor, vissa av dem har både bröstrem och smarta fodral för dator eller laptop.

    Ryggsäckar för barn för friluftsliv

    Fjällräven har inte bara Kånken Mini i sitt sortiment av ryggsäckar för barn. Här finns även ergonomiska vandringsryggsäckar för både barn och junior. En perfekt första ryggsäck för den som ska på vandring eller hajk och är 8-12 år är Fjällräven Kajka. Här får barnet plats med allt utan att det blir för tungt. Kajka har smarta fickor, stabilt midjebälte och reflexdetaljer. Kajka är inte vattentät, men det följer med ett vattentätt regnskydd som går snabbt att ta fram när det behövs.

    Ryggsäck att bära barn i

    Ett litet barn kan lätt följa med på stora äventyr om du bär det på ryggen. Med hjälp av en ryggsäck som barn kan sitta i, alltså en bärstol barn, sitter barnet säkert. Med sköna, vadderade remmar och rätt belastning blir det som att bära vilken packning som helst. Att bära barn i ryggsäck ger hela familjen möjlighet att vandra längre sträckor och vara ute längre. Bebisen eller det lilla barnet, sitter så skönt i bärstolen att det ofta somnar vaggandes till sömns av den vuxnes steg.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress