Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Krita, kritpåsar & borstar

    Se till att vara väl förberedd när du ska klättra, till exempel genom att ha med dig en smidig kritpåse samt välja en krita som ger riktigt bra grepp. Hos oss hittar du både olika varianter av krita, praktiska kritpåsar och bra kritborstar som är lätta att ta med sig.

    Krita, kritpåsar & borstar för klättring från kända märken

    Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av krita, kritblock, kritpåsar och kritborstar från välkända och beprövade märken som till exempel Black Diamond och Osprey. Här hittar du till exempel Black Diamonds omtyckta krita som är 100% magnesium, både som klassiskt kritblock och som smidig kritboll. Kritbollen är som en mjuk socka som du själv fyller på med krita, smidig och lätt att använda. Förutom det finns flera andra sorter, läs mer om vilken sorts krita du kan hitta hos Naturkompaniet här:

    • Klassiskt kritblock från Black Diamond. Innehåller 100% magnesium, inga tillsatser.
    • Smidiga, praktiska kritbollar som du fyller med krita.
    • Flytande klätterkrita med magnesiumkarbonat utvunnet från havsvatten. Flytande krita dammar inte, kladdar inte och torkar snabbt in – perfekt även för fuktiga förhållanden.  
    • Guerrilla Grind från Chalk Cartel som innehåller en högre andel magnesiumkarbonat än många andra kritsorter vilket gör att den fäster riktigt bra på huden.

    Kritborstar & borstar för bouldering

    När det kommer till borstar för bouldering är det några egenskaper som är extra bra att titta efter. En bra borste ska kännas skön i handen och lätt nå små utrymmen på boulderstenen eller boulderväggen. Dessutom bör den få plats utan problem i kritpåsen. Hos oss hittar du både små och stora kritborstar av hög kvalitet som verkligen fungerar.

    Praktiska kritpåsar & förvaring

    Med en praktisk kritpåse har du krita och annat smått nära till hands. Hos oss hittar du både mindre modeller från bland annat Osprey som man fäster runt midjan med en midjerem, perfekt både för klättring inomhus och utomhus. Remmen är justerbar så att du kan få den så stor som du önskar, och även helt avtagbar om det skulle passa bättre. Här finns en ficka med dragkedja där du till exempel kan förvara nagelsax och skåpnyckel. Smidig dragskostängning på toppen. Om man önskar finns även lite större modeller av kritpåsar som står stadigt på golvet. Där får du även plats med mobiltelefon, nycklar, tejp och kritborste.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress