Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Millican

    Jorrits och Nickys vägar korsades för första gången i början av 90-talet i Ecuador på gränsen till Peru. De bestämde sig för att ta sällskap, och sedan höll ihop de kommande två åren.Tillsammans upplevde de många otroligt vackra platser och träffade många intressanta människor.

    Historien om Millican

    En dag var det dags att återvända hem till UK och komma in i vardagsrutinerna med förortslivet, jobb, familj och hus. Reslusten fanns dock kvar, och inspirerade av äventyraren Millican Dalton startade Jorrits och Nicky företget Millican i Lake District. Idag tillverkar och säljer Millican stilfulla canvasväskor som är praktiska och som får en att längta efter nästa reseäventyr!

    Väskor för äventyrslystna

    Väskorna utmärker sig genom sin enkla och stilrena design, men de har också många inbyggda smarta detaljer som alla med resvana direkt kommer att upptäcka och älska. Canvasväskorna är slitstarka och tåliga och byggda för att man ska kunna packa upp och ner saker i dem om och om igen, och kan följa med ut i ur och skur. Hållbarhet är mycket viktigt för Millican och man tillverkar alla väskor för att de ska hålla en hel livstid. Varje väska kontrolleras noggrant både under och efter produktion för att man ska kunna säkerställa att de möter Millicans högt ställda krav.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress