Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    SKOTTI

    Skotti är ett litet tyskt företag som utvecklar hållbara friluftsprodukter. Företaget grundades av Christian Battel som lanserade en riktig innovation på marknaden med den ytterst lätta gasgrillen som är lätt att sätta ihop och lätt att transportera: världens första flyttbara, ihopfällbara gasgrill. Skottis gasgrillar tillverkas i kvalitativt rostfritt stål, vilket bäddar för en nästintill evig livslängd. Skottis gasgrillar blir helt platta när de packas ihop, vilket gör de enkla att ta med till diverse utflykter och miljöer.

    Skottis huvudkontor

    Skottis huvudkontor ligger i vackra Meerbusch Lank-Latum nära Düsseldorf i Tyskland.

    Var tillverkas Skottis produkter?

    Skottis produkter tillverkas i Kina. Skotti köper sina varor från ett tyskt företag som tar hand om produktionsanläggningen i Kina. Där arbetar både kinesiska och tyska medarbetare. Mänskliga rättigheter och en rättvis behandling av medarbetarna är en självklarhet med regelbunden certifiering enligt BSCI.

    Skotti & hållbarhet

    Skotti försöker undvika onödig miljöpåverkan på alla möjliga sätt, men viktigast av allt är att leverera produkter som håller länge, helst en livslängd eller mer. Du kan också fråga Skotti om reservdelar när som helst, till exempel om något har gått sönder eller tappats bort. Även om även Skotti naturligtvis måste arbeta företagsekonomiskt kallar folket på Skotti sig gärna för "anti-konsumenter", med undertonen att produkterna ska hålla under hela livet.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress