/magasin-365/Events/service/hjalp-kontakt/

Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    TREK'N EAT

    Friluftsmat för äventyrare

    Oavsett om du är långt ute på havet eller precis har bestigit en hisnande bergstopp behöver din kropp bränsle för att du ska kunna orka och njuta av dina naturupplevelser. Trek'n Eat vet exakt vad som behövs. De har satt ihop maträtter som innehåller naturliga ingredienser, är lätta att bära och smidiga att tillaga. Men viktigast av allt är deras "yum-factor". Trek'n Eat vill att du både ska få i dig allt viktigt som din kropp behöver under tuffa strapatser men även att du ska kunna njuta av en fantastiskt god måltid.

    Så mycket mer än bara frystorkad mat

    Trek'n Eat's frystorkade måltider och snacks ger dig allt det där viktiga plus väldigt mycket mer. Glöm tråkiga konserver, artificiella färgämnen och smakförstärkare. Med Trek'n Eats frystorkade mat kan du räkna med att se fram emot goda, näringsrika, välbalanserade och energigivande måltider som får dig att känna dig varm och lycklig inombords. Den frystorkade maten från Trek'n Eat är inte bara god utan den är också mycket genomtänkt paketerad. Varje måltid eller snacks är smart förpackade i vattentäta, återförslutningsbara förpackningar med runda hörn och med kväve istället för syre. Dessa frystorkade matupplevelser är både populära på längre expeditioner då vikt och volym är begränsat samt på kortare turer då bekvämlighet prioriteras.

    Trek'n Eats frystorkade mat är: ● Näringsrik med naturliga ingredienser ● Mycket god ● Praktiskt förpackad ● Får dig att känna dig varm & glad inombords.

    Välkommen till Naturkompaniet!
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Du har nästan klarat det. Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken i mejlet.
    Registrera dig för nyhetsbrevet

    Ange en giltig e-postadress