Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (12)
    2-vägs dragkedja fram
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Fodrade västar dam

    En kall vinterdag ger den fodrade västen en behaglig värme och samtidigt stor rörelsefrihet åt armarna när du ska hälla upp kaffe från termosen, träna hunden på skogspromenaden eller göra upp en eld. Bär den som ytterplagg eller som ett värmande mellanlager under jackan. Hos oss hittar du ett brett sortiment av fodrade västar för dam från bland annat Fjällräven och Patagonia.

    Fodrade västar för dam för friluftsliv & outdoor

    En tunn dunväst dam är det perfekta förstärkningsplagget som dessutom är lätt att packa med sig för extra värme om det skulle bli kallt på vandringen. Flera av dunvästarna i vårt sortiment är otroligt lätta och perfekta för den som är ute efter lättvikts. Med en tunn dunväst under kappan eller jackan kan du ha dina favoriter under höst och vår längre. För den som gärna bär sin dunväst som ytterplagg finns modeller med extra slitstarka yttertyg på utsatta ställen.

    Fodrade västar för dam i dun

    I vårt sortiment av fodrade västar finns både tunna, tjocka, korta och långa varianter – allt för att du ska hitta västen för just dig och dina önskemål. En dunfodrad väst värmer mycket trots sin låga vikt och flera modeller har dragsko längst ner för att göra det lätt att justera. Fleece och pile är också två material som används att fodra med som ger lätta västar. De används med fördel som extra förstärkningslager och uppskattas av många, bland annat de som gillar jakt och fiske.

    Fodrade västar från för dam från kända märken

    Barbour är närmast ikoniska med sina klassiska, tidlösa snitt och mönster. I Barbours genomtänkta kollektioner har västen en given plats och även här hittar vi de fina rutiga mönstren och klassiska gröna och bruna färgerna vi känner igen. Vissa figursydda modeller passar extra bra med skärp eller bälte, eller under en av Barbours kappor.

    Bland våra fodrade västar för dam:

    • Material som dun, fleece, pile, teddyfleece och ull
    • Återvunna material
    • Lätta, smidiga, varma dunvästar dam
    • Sköna handfickor att värma händerna i
    • Quiltade modeller som passar bra för bland annat jakt och ridning
    • Tunna, packbara lättviktsvästar dam
    Läs mer
    Filter
    26 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress