Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ullmössor herr

    Ull är ett fantastiskt naturmaterial som ger skön värme åt huvudet. Merinoull, det material som oftast används till ullmössor, är en sorts ull som är alldeles mjuk mot huvudet utan att klia. Hos oss hittar du ett brett sortiment av ullmössor för herr i många olika färger, mönster och modeller. Upptäck Fjällrävens mössor, The North Faces mössor och mycket mer.

    Hjälmkompatibla ullmössor för herr

    Med en tunn ullmössa under hjälmen håller du huvudet lagom varmt och skyddar det mot vind. Hos oss hittar då flera tunna ullmössor med platta sömmar som smiter åt skönt runt huvudet, perfekta för alpin skidåkning, skridskoåkning, snowboard eller i pulkabacken. Ullen ger släpper ut överskottsvärme när du blir varm av ansträngning och värmer gott vid pauser eller i liftkön när du är mer stillastående.

    Varma, vindtäta ullmössor för herr

    Den som vill skydda huvud, öron och nacke ordentligt i ostadigt väder bör prova en mössa i hjälmmodell – en så kallad hjälmmössa. Men vad är egentligen en hjälmmössa? Man brukar kalla en åtsittande mössa med en form som även täcker öronen för en hjälmmössa. Ofta ser man det på små bebisar med snören som går att knyta under hakan så att den hålls på plats, med syfte att skydda hela bebisens känsliga huvud. Hjälmmössor för vuxna har inte snören under hakan, men den huvudnära passformen och skyddet för öronen finns även här. En hjälmmössa är en teknisk mössa som har ofta ett vindtätt innertyg, ofta en stormblocker fleece, och passar perfekt för den som är ute när det blåser och stormar. En hjälmmössa passar även under en hjälm eller huva.

    Ullmössor för herr hos Naturkompaniet

    En ullmössa kan se ut på många olika sätt och passa för olika ändamål. Hos oss hittar du många olika modeller. Här hittar du bland annat:

    • Fina ullmössor med tofs
    • Tunna ullmössor för cykling, löpning, skidåkning och andra högintensiva aktiviteter. Perfekta att ha under hjälmen, men passar även bra att ha utan hjälm.
    • Mysigt fleecefoder
    • Mjuk, värmande merinoull
    • Skärm som skyddar ansiktet mot sol
    • Handstickade, tjocka, klassiska ullmössor
    • Beanies
    • Ullmössor för jakt i klassiskt kamouflagemönster. Vändbara med orange säkerhetsfärg på andra sidan.

    Tips: upptäck även våra ullvästar och halsdukar & buffar herr i ull för mer skön värme i vinter.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress