Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Ett grönare val
    • (2)
    Gore-Tex
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Vandringsskor herr

    På Naturkompaniet hittar du vandringsskor av hög kvalitet som passar för att från dagliga promenader till längre vandringar under vår, sommar, höst och vinter. Vi har vandringsskor för herr från kända varumärken som Hanwag, Keen och On.

    När du handlar vandringsskor online hos oss kan du välja mellan modeller i olika material så som läder eller syntet. De flesta har vanlig snörning med det finns även alternativ med BOA. Gemensamt för våra vandringsskor är att de är låga. Söker du ha ett par skor med högt skaft hittar du fler alternativ bland våra vandringskängor för herr.

    Vandringsskor för herr med Gore-Tex

    Beroende på säsong är det bra att välja en vandringssko med ett vattentätt membran, som exempelvis Gore-Tex, för att slippa bli blöt om fötterna. Under varma och torra dagar kan en vattentät vandringssko med Gore-Tex bli varm eftersom membranet gör den tät, då rekommenderar vi en sko som är mer ventilerad för bästa komfort.

    Vandringsskor för herr med bred läst

    Om du har bredare fötter bör du välja skor med bred läst så dina fötter får möjlighet att breda ut sig. Bland våra vandringsskor från Keen finns olika alternativ som passar dig som behöver en lite bredare tåbox.

    Vårda vandringsskorna

    Om du ser till att vårda skor & kängor håller de längre, använd skovax på läderskor och impregneringsspray på skor med syntetisk yta. Ett enkelt sätt att fräscha upp skorna är att byta ut sulor och skosnören när de är slitna, sen är dina vandringsskor redo för fler turer!

    Läs mer
    Filter
    27 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress