Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    THE NORTH FACE SUMMIT SERIES™

    Summit Series™ är omarbetat för framtiden med ett lagersystem designat för att anpassa sig till dina äventyr. Athlete tested. Expedition Proven.™ är mer än ett uttryck, det är ett levande bevis. Dessa teknologier har tagit sig över världens mest utmanande bergstoppar och är redo att prestera under dina största äventyr.

    Se alla produkter »

    W Summit Torre Egger Futurelight Pant

    Läs mer »

    W Summit Torre Egger Futurelight Jacket

    Läs mer »

    FUTURELIGHT™

    Världens mest avancerade vattentäta och ventilerande teknologi för ytterplagg. För första gången någonsin har The North Face lagt till luftgenomsläpp till ett vattentätt membran. Till skillnad från traditionella membran låter nanostrukturen i FUTURELIGHT™-membranet luft passera igenom, vilket ger bättre ventilation och andningsförmåga samtidigt som det behåller vattentäthet och slitstyrka.

    M Summit Pumori Down Parka

    Läs mer »

    ProDown™

    Pumori Down Parka är en varm, packbar och smidig dunjacka fylld med loftigt 800 fillpower dun (ProDown). Dessutom behåller ProDown™-isoleringen sin isolerande förmåga även i fuktiga förhållanden. ProDown™ är The North Face naturliga gåsdunisolering med en vattenavvisande yta för att absorbera mindre vatten och som torkar fortare än traditionellt dun.

    The North Face Experience

    Sugen på ett riktigt äventyr med unika toppturer i storslagen terräng? Då ska du hänga med på The North Face och Naturkompaniets sexdagarsresa till Sylarna!

    Vi tar nattåget till Åre där vi utrustas med allt vi behöver från The North Face sortiment och därefter ger vi oss ut dig ut på en fyradagarstur i makalöst vinterlandskap tillsammans med delar av The North Face atletteam och lokala guider.

    Läs mer om resan & boka »

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress