Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    KUNDKLUBB 365

    Uppdaterad 2018-05-24

    Läs om vilka förmåner du har och vilka villkor som gäller när du är med i Naturkompaniets kundklubb 365. Vi hoppas att du kommer att tycka om vår klubb, välkommen!

    DITT MEDLEMSKAP I NATURKOMPANIETS KUNDKLUBB
    • Medlemskap i Naturkompaniets kundklubb 365 är kostnadsfritt.
    • Medlemskapet har ingen bindningstid och du kan när som helst begära att avsluta ditt medlemskap.
    • För att registrera medlemskap måste du vara folkbokförd i Sverige.
    • Medlemskapet är personligt.
    • Dina köp registreras via ID-handling, inget medlemskort ges ut.
    • Kundklubb 365 är en nationell lojalitetsklubb och du kan endast få bonus på köp genomförda hos Naturkompaniet i Sverige.

    ANSÖKAN OM MEDLEMSKAP I NATURKOMPANIETS KUNDKLUBB

    Du registrerar och ansöker om medlemskap på www.naturkompaniet.se
    Du kan när som helst begära att avsluta ditt medlemskap. Det gör du genom att kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon.


    BONUSPOÄNG I 365 KUNDKLUBB:
    • Du får bonuspoäng från första kronan och för varje krona du handlar för

    • Alla köp är bonusgrundande, förutom vid köp av presentkort. Betalning med presentkort ger bonuspoäng

    • I början på nästkommande år görs en avräkning. Har du då samlat ihop 2000 poäng, dvs handlat för minst 2000 kr under föregående kalenderår får du en bonuscheck skickad till dig via e-post

    • Bonuscheckens belopp baseras på 2% av ditt totala köpbelopp under föregående år

    • Vid eventuell retur kommer motsvarande belopp/bonuspoäng att dras av

    • Bonuschecken skickas i början av nästkommande år och är giltig i ca sex månader

    • Bonuschecken går inte att växla in mot kontanter

    SÅ ANVÄNDER DU DIN BONUS:

    För att använda din bonuscheck i våra fysiska butiker visar du upp mailet med din giltiga bonuscheck för kassapersonalen innan du ska betala. Du kan antingen ta med utskrift av bonuschecken eller visa på din smartphone.

    I webbutiken lägger du in bonuschecknumret och PIN-koden under rubriken "Presentkort och rabattkod" i kassasteget, innan du skickar in din order. Har du fyllt i rätt nummer och har en giltig bonuscheck kommer bonuscheckens summa att dras av beställningssumman, vilket syns i sammanfattningen innan du skickar in din order.

    STÖD TILL ETT NATUR- ELLER MILJÖVÅRDSPROJEKT

    Medlemskapet innebär också att du är med och skänker ett bidrag till Naturkompaniets årliga natur- eller miljövårdsprojekt. Varje år väljer vi ut några kandidater på projekt som sedan du som medlem får vara med och rösta fram den vinnande kandidaten. Av alla dina bonusgrundande köp, går 1% av beloppet till projektet. Vi donerar även årligen den summa vi får in genom miljöavgiften vi har på 2 kr per påse. Målet med avgiften är att halvera antalet påsar och minska inverkan på miljön. Detta för att värna och ta hand om den natur som vi strävar efter att inspirera fler människor att besöka. 

    BLI MEDLEM »

    HANTERING AV PERSONUPPGIFTER:

    Vid en beställning eller registrering för medlemskap i vår kundklubb 365 uppger du personuppgifter så som namn, personnummer, adress och telefonnummer. I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i verksamheten för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Genom att lämna dina personuppgifter samtycker du till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig. Vi behöver dina personliga uppgifter för följande ändamål:

     • Om du vill skapa ett personligt konto på www.naturkompaniet.se (t.ex. ditt namn och e-postadress)
     • För att kunna behandla din beställning (t.ex. ditt namn, adress, födelsedatum och bankuppgifter)
     • För att via SMS och e-post kunna avisera om leveransstatus (t.ex. ditt mobilnummer, e-postadress)
     • För att kunna kontakta dig i händelse av något problem med leveransen av din order (t.ex. e-postadress, telefonnummer) 
     • För att när nödvändigt kunna göra kreditkontroller (t.ex. namn, adress, födelsedatum)
     • För att kunna beräkna och skicka den eventuella bonus du har rätt till som kundklubbsmedlem (t.ex. namn, köptransaktioner, personnummer, e-postadress)
     • För att kunna skicka marknadsföring t.ex. nyhetsbrev och våra magasin (t.ex. din e-postadress, ditt namn och din postadress)
    Naturkompaniet AB lämnar inte ut personuppgifter till tredje part utan för EU (EES). Däremot kommer vi att uppge ditt namn och din adress till tredje part för att din beställning och medlemskapsinformation ska kunna levereras till dig (t.ex. Posten). För mer information kring hur Naturkompaniet hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har, vänlig läs vår dataskyddspolicy här (öppnas i nytt fönster).
    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress