Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    REA - kläder & utrustning »

    Barnböcker & spel

    Att spela spel tillsammans med barnen är ett fint och roligt sätt att umgås. Hos oss hittar du många spel som passar bra för hela familjen och alla åldrar. Här hittar du både små kompakta spel som är lätta att ta med om du ska tälta med barn eller kanske vandra med barn. Spela en stund i tältet i skenet av en lykta och småprata en stund om alla dagens äventyr innan ni kryper ner och somnar. Att läsa en bok innan ni somnar är också mysigt. Här hittar ni gott om bra böcker för barn om djur, natur och friluftsliv.

    Barnspel för hela familjen

    Överraska ditt resesällskap med att ta med ett spel på utflykten eller resan, hos oss hittar du många små spel som är lätta att ta med. Här finns både större sällskapsspel och små kompakta spel i tåliga förpackningar som tål att knölas ner i ryggsäcken. Välj mellan bland annat frågespel, memory, yatzy och brädspel. Det som är bra med våra barnspel är att de också är roliga att spela för de vuxna som är med.

    Barnböcker om djur, natur & friluftsliv

    De allra flesta barn gillar att läsa om djur och natur. Hos oss hittar du ett väl utvalt sortiment av roliga och lärorika barnböcker för olika åldrar. Här finns till exempel den första boken om träd som berättar om hur olika blad ser ut och lär barnet på ett roligt sätt om ekar, lönnar och våra andra vanligaste träd. Det finns också spännande överlevnadshandböcker för barn där man lär sig tälja, göra upp eld och hur man gör om man skulle råka gå vilse. I vårt sortiment av barnböcker finns inte bara böcker riktade mot barn att läsa själva eller få lästa för sig, utan också en uppsjö av böcker till vuxna som har barn. Här finns till exempel guideböcker med tips på ställen att upptäcka precis utanför eller i våra största svenska städer, perfekt för den som har en liten äventyrare hemma. En barnbok är en uppskattad present eller julklapp till barn i alla åldrar och dess föräldrar.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress