Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Sjunk

    Sjunklina är för dig som fiskar i vatten där flugan behöver fiskas på djupet. Vi har sjunklinor som erbjuder en hög sjunkhastighet, perfekt när du vill ha en ultimat lina till streamerfisket. Sjunklinor gör också att du kan ta hem din fluga riktigt fort utan att den går upp till ytan, vilket annars kan ske om du fiskar med en flyt- eller intermediatelina.

    Fluglinor från världens främsta tillverkare

    Välj en sjunklina från fiskeentusiaster som 3M Scientific Anglers, och du får en högkvalitativ lina utvecklad för högsta precision. Företaget tillverkar världens bästa fiskeutrustning för flugfiske och du finner det mesta från dem här hos oss på Naturkompaniet.

    Sjunklinor används med fördel vid fiske efter:

    • Regnbåge
    • Öring
    • Aborre
    • Gädda

    Linvård för längre livslängd

    Glöm inte att vårda din sjunklina. Med produkter för linvård håller den längre, ger bättre skjut i kasten och minskar friktionen i ringarna. Du finner produkter för linvård hos oss.

    Sjunklinor - sjunkhastighet

    >Sjunklinor kommer i olika densiteter för att man ska få flugan till önskat läge under ytan. Sjunkhastigheten på dessa linor benämns i form av Sjunk, där siffran efter anger en ungefärlig sjunkhastighet i tum per sekund. Sjunk 5 sjunker alltså fortare än sjunk 3, till exempel. En sjunklina mellan sjunk 3 och sjunk 7 är lämplig om du önskar placera flugan lite djupare. Just sjunk 3 har en mediumsnabb sjunkhastighet, som lämpar sig för de flesta situationer.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress