Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Gas

    På Naturkompaniet säljer vi gasbehållare för gasdrivna stormkök online och i butik. De innehåller en pålitlig gasblandning med effektiv förbränning inom ett brett temperaturspann och kan enkelt packas med i ryggsäcken på ditt äventyr.

    Gasförbrukning för stormkök

    Hur mycket gas som behövs beror på vilket kök du använder och så klart hur mycket du behöver använda det. Som tumregel kan du räkna med att ett hyfsat effektivt gaskök, i kombination med vindskydd samt ett kokkärl med lock och värmeväxlare, förbrukar ca 50-100g gas per dag vid normal användning sommartid. Under vintertid kan du med fördel räkna med dubbla mängden gas. Det ger också möjlighet att smälta snö eller värma vatten till värmeflaskan i sovsäcken utöver matlagningen. Läs gärna vår guide om att välja bränsle för mer kunskap kring bränsleförbrukning.

    Gas för olika äventyr

    Primus SIP Power Gas

    Ett hållbart alternativ för utomhusbränsle.

    Primus Winter Gas

    När temperaturen är långt under noll grader fungerar de flesta gasblandningar sämre. Detta eftersom flytande gas avdunstar sämre ju kallare det blir. Primus vintergas är optimerad att fungera även under kalla förhållanden.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress