Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Vattenflaskor metall

    En egen vattenflaska har nästan blivit en självklarhet och vi bär med oss den överallt: på vandringen, till träningen, till stranden eller utflykten. Hos oss hittar du ett brett utbud av lätta och slitstarka vattenflaskor av metall för alla tillfällen, stora och små, i alla regnbågens färger från bland annat Klean Kanteen. En perfekt present till dig själv eller någon annan som du tycker om. Självklart är alla våra vattenflaskor fria från BPA, ftalater och bly.

    Isolerade vattenflaskor av metall

    En isolerad vattenflaska av metall fungerar precis som en termos där dryck hålls varm eller kall en längre tid. Skillnaden är att du lätt kan dricka direkt ur flaskan, vilket är otroligt praktiskt. Ett tips för en längre tåg- eller bilresa, eller för en dag på stranden är att fylla din isolerade vattenflaska med isbitar och kallt vatten. Då har du garanterat iskallt, härligt vatten länge.

    Vattenflaskor av metall för barn

    Låt ditt barn få en egen vattenflaska att ha på stranden, i bilen eller på förskolan. Välj en liten vattenflaska barn med ett tryck som ditt barn känner igen och märk den noga med namn så att inte baciller blandas i onödan, det är extra viktigt med en personlig vattenflaska på förskolan. Hos oss hittar du fina vattenflaskor i söta och roliga mönster som kommer att underlätta för ditt barn att få i sig vatten att dricka under varma sommardagar.

    Vattenflaskor av metall för bebisar & små barn

    För det lite mindre barnet finns Klean Kanteens vattenflaskor med pip som påminner om en nappflaska och gör det lätt för barnet att dricka själv. Välj en lagom liten modell så att barnet själv orkar lyfta den. Det är bra för barnets självförtroende att själv känna igen sin vattenflaska och att kunna använda den själv. För bebisar finns nappflaskor i rostfritt stål med en napp av silikon som är lätta att använda och rengöra.

    Så rengör du din vattenflaska av metall

    Vi får ofta frågan om hur man bäst rengör sin vattenflaska och det finns inte ett generellt svar på det. Metall står bra emot lukt och håller sig fräscht länge, det räcker alldeles utmärkt att diska för hand med diskmedel. Vissa vattenflaskor av metall går bra att diska i diskmaskinen, men inte alla. Titta i botten på flaskan när du köper den, eller titta efter ett tvättråd på eventuellt emballage. Om du följer det och tar hand om din vattenflaska kan du ofta ha den hela livet.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress