Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Filter
    Max.ljusstyrka / lm
    till
    ok
    Räckvidd / m
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    Lampor & lyktor

    Att kunna se när det är mörkt är viktigt i många situationer. Det är också viktigt att den ljuskälla du har med dig fungerar felfritt, är lätt att hantera och tål lite ruff hantering. Hos oss hittar du ett brett, men väl utvalt sortiment av lampor och lyktor av hög kvalitet för friluftsliv. Här hittar du bland annat pannlampor, ficklampor och cykellampor.

    Lampor & lyktor för vandring & friluftsliv

    Tillhör du den skara vandrare som gärna kryper ner i sovsäcken och läser en stund innan du somnar? Då finns det flera olika lampor att välja mellan som ger ett fint, mysigt sken. Välj en liten lampa som går att hänga upp i tältet och som dessutom tar otroligt liten plats i packningen. Många av dem har flera olika inställningar att välja mellan. Kanske är ni flera i tältet som vill kunna spela kort eller läsa något? Då kan en liten lykta vara fin att ha med. De fungerar lika bra inne i tältet som ute och gör kvällen till en höjdpunkt. Om du inte känner att du behöver en lampa eller lykta med dig på vandringen så är ändå en pannlampa ett hett tips. Det är viktigt för säkerheten att kunna se i mörker och det är inte roligt att behöva smyga ut i en kolmörk skog om du skulle behöva.

    Lampor & lyktor för löpning

    Om du gillar att springa även när det mörknar är en pannlampa en bra kompis att ha med sig. Det ger inte bara bättre sikt utan gör även dig mer synlig för andra. I vårt sortiment hittar du flera pannlampor som passar perfekt för till exempel löpning och orientering som sitter ordentligt på plats även när du rör dig mycket och där bandet som sitter runt huvudet är bekvämt även om du svettas.

    Lampor & lyktor för cykling

    Att ha bra lampor på cykeln är ett måste för att kunna cykla säkert när det är mörkt. Vi har valt ut några modeller som fungerar bra både för den som cykelpendlar och den som cyklar på annat sätt.

    Större lampor & lyktor för camping

    Det finns inget mysigare än att sitta ute på kvällen och äta middag länge. När solen börjar gå ner kan du tända lyktor och sitta kvar ute insvept i en filt. Våra otroligt populära, vackra, lite större fotogenlyktor passar perfekt på uteplatsen, i sommarstugan eller på segelbåten. De är också perfekta att ha med i bilen eller husvagnen för att förgylla nästa äventyr. Våra större lyktor är tåliga och mångsidiga, de passar även bra på vintern. Det är inte svårt att förstå varför våra lyktor är en av de mest uppskattade presenterna.

    Läs mer
    Filter
    Max.ljusstyrka / lm
    till
    ok
    Räckvidd / m
    till
    ok
    Pris / kr
    till
    ok
    Vikt / g
    till
    ok
    Outlet

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress