Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Duffel bags

    Duffel bags och duffelväskor är både slitstarka och rymliga. De passar bra att ha på resan, till träningen eller när du ska övernatta på landstället. Hos oss hittar du slitstarka och praktiska duffel bags från märken som Fjällräven och The North Face.

    Duffel bags för resa & friluftsliv

    En duffelväska är den perfekta väskan för den som vill kunna ta med sig mycket packning på ett smidigt sätt. Välj en mindre duffel bag till träningen eller en lite större till weekendresan. Du slänger lätt upp din duffel bag över axeln eller bär den som en ryggsäck. Tack vare att en duffel bag inte har några hårda delar går den lätt att packa ihop och stuva in i garderoben när den inte används, till skillnad från större resväskor med hjul och ryggsäckar med ram.

    Duffel bags från The North face

    The North Face är kända för sina extremt slitstarka och vädertåliga duffel bags. De finns i många storlekar: en liten duffel bag på 50 liter, mellanstora modeller på 70 liter och 95 liter samt en stor duffel bag på över 130 liter. Dufflarna är gjorda av återvunna material med fluorkarbonfri impregnering. De tål ganska mycket regn, men är inte vattentäta. Adresslappen på utsidan är dock helt vattentät. De flesta av The North Faces modeller går att bära som ryggsäck eftersom de har vadderade remmar anpassade för det, men de remmarna går att ta av om du önskar. Tack vare den stora u-formade öppningen får du snabb överblick över din packning och den lilla fickan i mesh gör det lätt att hålla koll på viktiga småsaker som laddare, power banks, solglasögon och öronproppar.

    Vad är en duffelväska?

    Vad är det egentligen som skiljer en duffelväska, eller duffel bag som det också kallas, från andra väskor? En duffelväska är en väska i tyg som går att bära med handtag, ibland med extra remmar för att också kunna använda den som en ryggsäck. De finns i många olika storlekar och användningsområdet är stort. Ofta används de till träningen, resan eller campingen. Många använder även duffelväskor i sitt yrke för förvaring av fotoutrustning, skidutrustning etc. Ett smart, flexibelt och enkelt sätt att transportera packning och utrustning.

    Bland våra duffel bags hittar du:

    • Snabb åtkomst till huvudfacket via dragkedja.
    • Axelremmar med bröstbälte som kan tas bort och stuvas undan vid behov.
    • Kompressionsremmar på sidorna.
    • PFC-fri impregnering.
    • Material som återvunnen PVC och robust Cordura.
    • Modeller med stoppning på sidorna och vid botten.
    • Innerfickor.
    • Duffel bags med separat 14"-laptopfack med åtkomst från utsidan.
    • Ytterfack med nyckelring.
    • Storlekar: 95 liter, 71 liter, 70 liter, 55 liter, 50 liter, 46 liter, 40 liter, 30 liter, 20 liter.
    • Färger som: svart, grön, grå, blå och många fler.
    Läs mer
    Filter
    37 Produkter

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress