Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Necessärer

    Håll ordning på tvål, schampo, tandborste, huvudvärkstabletter, öronproppar, hygienartiklar och annat som du behöver ha med dig. Det är högst personligt hur många saker man vill eller behöver ha med sig på resan eller vandringen och även hur man vill ha den organiserad. Medan några nöjer sig med en liten, smidig necessär i tyg för några få saker vill andra ha en stor och rymlig necessär där både hårborste och schampo får plats. Hos oss hittar du väl genomtänkta necessärer för olika tillfällen som passar bra för både dam, herr, junior och barn.

    Necessärer för friluftsliv & resa

    Om du ska ut och vandra är det bra att välja en tålig, kanske även vattentät, necessär som är lätt att packa ner. Det behövs antagligen inte en jättestor necessär när du ska vandra, det är bättre att tänka lättvikt och att bara det allra nödvändigaste ska få plats. Lägg necessären på samma ställe i ryggsäcken, kanske i en packpåse eller drybag tillsammans med dina sovsaker, så att du hittar den lätt när du slår läger. Om du ska flyga och vill ha en necessär i handbagaget är det smart att ha en liten genomskinlig som du lätt kan visa upp i säkerhetskontrollen, en större necessär med resten av dina saker kan få följa med i den incheckade resväskan.

    Necessärer som går att hänga upp med krok 

    Vi är många som har upptäckt hur smidigt det är med en necessär som går att hänga upp på destinationen så att den vecklar ut sig och allt innehåll bli lättåtkomligt och lättöverskådligt. Här hittar du flera vägghängda modeller med inbyggd krok i olika storlekar som gör resan eller campinghelgen lite enklare. Tack vare slitstark återvunnen nylon som är lätt att torka av och hålla ren, genomskinliga transparanta fack som visar innehållet tydligt och töjbara fickor i mesh (nät) är den här modellen av necessär både mångsidig och lätt att tycka om. Den hängande necessären är praktisk, kompakt och ger bra överblick.

    Necessärer från kända märken

    Bland Fjällrävens necessärer finns några av våra mest populära necessärer för vardag och resa. En av necessärerna hör till Fjällräven Kånken och får plats perfekt i Fjällräven Mini. Designen påminner om Kånken och har samma tidlösa uttryck och fokus på funktion. Här finns gott om fack för förvaring av allt du behöver ha med dig. Två rymliga fack med invändiga fickor som stängs med dragkedjor gör det lätt att hålla ordning bland tandborstar, tuber, smink och tabletter. Yttertyget är slitstarkt och gjort av en blandning av återvunnen polyester och ekologisk bomull. En stoppning runt om skyddar innehållet och ger stadga till necessären. Insidan är av nylon som är lätt att rengöra om det skulle behövas. Ett handtag utanpå necessären gör det möjligt att lätt bära med dig den, eller att hänga upp den på en krok. Kånken Toiletry bag kan även användas till att packa annan utrustning i som du behöver skydda lite extra. Bland Fjällrävens necessärer finns även flera mindre modeller för resa som går att hänga upp, flera av dem pryds av en logga i läder. Välj mellan klassiska färger som grön, blå, beige, grått och svart.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress