Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Aku

    Italienska Aku har sina rötter i bergssport och kombinerar traditionellt skomakeri med modern teknik. På så vis skapar de högkvalitativa skor och stövlar med såväl bra passform och komfort som anpassad design och snyggt utseende.

    Skor för vandring från Aku

    Fritidsskorna från Aku har en halkfri, dämpad sula och extra förstärkning vid tå och häl. Det gör dem till ett mellanting mellan vardags- och vandringssko.

    Produktion & hållbarhet

    Aku är ett italienskt företag som har specialiserat sig på tillverkning av vandringsskor i extra hög kvalitet. Företages mission är att ta fram äkta produkter som bygger på behoven hos de människor som lever och arbetar i berg & fjäll.

    Huvudkontor

    Montebelluna, Italien.

    Var tillverkas produkterna från Aku?

    Alla produkter tillverkas i egna fabriker i Italien och Rumänien.

    Hur kontrollerar Aku produktionsvillkoren?

    Företaget har fabriker i Italien och Rumänien. Det ger dem direkt kontroll över produktionen och gör det möjligt att se till att standarderna efterlevs och de europeiska riktlinjerna för laboratorielagar och avfallssortering följs.

    Var kommer materialen i Akus produkter från?

    Runt 98 % av de använda materialen kommer från Europa, 2 % från Asien.

    Hur arbetar Aku med hållbarhet?

    Genom projektet AFM (Aku For Mountain) ska företages miljöpåverkan minskas genom ett flertal aktiviteter. En av dessa är Akus återvinningsprogram där industriavfall sorteras för att minska miljöpåverkan och återvinna en del av det och även avfallet från huvudkontoret. En annan är att använda miljövänligt papper till allt marknadsföringsmaterial och många förpackningar.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress