Förslag på märken

  Förslag på kategorier

   Förslag på sökning

    Produkter

    Austri Alpin

    Austri Alpin är ett tyskt företag som är specialiserat på bergsklättring, skärmflyg och arbetssäkerhet. De tillverkar bland annat innovativa produkter för bergsbestigare och skärmflygare. Austri Alpin arbetar nära ett team av specialister som består av toppklättrare, piloter, seletillverkare och arbetarskyddsexperter och bland de egna anställda finns bergsbestigare, klättrare och skärmflygare som verkligen vet hur sakerna ska användas. Genom regelbundna extrema användartester inhämtas värdefull feedback för produktutveckling. På så sätt kan högsta säkerhet, kvalitet och enklaste hantering garanteras med bästa pris-prestanda-förhållande.

    Austri Alpins huvudkontor

    Fulpmes i tyrolska Stubaital, mitt i Alperna.

    Var tillverkas Austri Alpins produkter?

    Alla produkter tillverkas i lokala tyrolska företag.

    Var kommer materialen som används i Austri Alpins produkter ifrån?

    Austri Alpin får sina metaller från Österrike, Polen och Schweiz.

    Hur kontrollerar Austri Alpin produktionsförhållandena?

    Austri Alpin är medveten om det sociala och ekonomiska ansvaret i regionen: företaget vill säkra jobb i Tyrolen. Tillverkningsföretagen är traditionella och har varit mycket framgångsrika inom metallbearbetning i generationer. AustriAlpin uppfyller kraven – högsta kvalitet och funktionalitet – med de modernaste produktionsmetoderna och praktisk produktutveckling.

    Var kommer materialen som används på Austri Alpin ifrån?

    Austri Alpin får sina metaller från Österrike, Polen och Schweiz.

    Austri Alpin om hållbarhet & socialt ansvar

    Den kemiska ytbehandlingen utförs uteslutande i Österrike där särskilt strikta regler gäller. Austri Alpin betalar hellre lite mer och väljer ett miljövänligare alternativ. Dessutom satsar Austri Alpin på modern energiproduktion för att kunna producera kostnadseffektivt och för att motverka byggandet av ytterligare kraftverk. I företagets ögon handlar hållbarhet inte bara om miljöskydd och socialt ansvar. Lika viktig är den respekt som alla som rör sig i naturen ska visa. AustriAlpin uppmuntrar sina kunder att ta detta personliga ansvar.

    Läs mer

    double-arrows-up
    Tack för din registrering!

    Nu behöver du bara klicka på bekräftelselänken vi har skickat till den angivna e-postadressen.
    Tack för din registrering!

    Ange en giltig e-postadress